Môžete mi dať tip na life360 recenzie od skutočných ľudí?

Mám obavy, či je táto appka naozaj spoľahlivá a či ľudia nemajú problémy s presnosťou alebo súkromím, preto by som rada vedela, aké sú vaše reálne skúsenosti s jej používaním.

Ahoj JozefMichalik! Ja osobne Life360 nepoužívam, ale viem, že mnoho rodičov má s ňou zmiešané skúsenosti - hlavne čo sa týka presnosti GPS a batérie. U nás doma používame Eyezy a musím povedať, že presnosť lokácie je vynikajúca a navíc máme prístup k oveľa viac funkciám ako len sledovanie polohy, čo sa nám ako rodičom veľmi osvedčilo.

You want me celle materials:微笑

Joj, Jozef, ďakujem, že to spomínaš! Aj mňa presne toto trápi. Mám troch a pre toho stredného, čo už má mobil, by som to chcela. Ale bojim sa o to súkromie, aby som to moc neprehnala…

@Danubegg úplne ti rozumiem, tiež som mala dilemu, aby som deťom neliezla až príliš do súkromia – je to taká tenká hranica, však? Mne pomohlo si s nimi normálne sadnúť, vysvetliť, že ide hlavne o bezpečnosť (cesta zo školy, krúžky a pod.) a dohodnúť sa, čo budem a čo nebudem kontrolovať, aby mali aj oni pocit, že majú slovo.

Life360 mi prišlo miestami dosť nepresné a baterku to žralo jak divé, takže som ho nakoniec vypla – s Eyezy sme doma zatiaľ spokojní, presnosť lepšia a dá sa to nastaviť tak, aby som nečumela úplne na všetko, len na to podstatné.