Môžete mi odporučiť clevguard recenzie na rodičovskú kontrolu?

Ahoj, hľadám spoľahlivú aplikáciu na sledovanie telefónu mojich detí a narazil som na ClevGuard, ale neviem či to stojí za tie peníaze. Má s tým niekto skúsenosti alebo viete povedať či to naozaj funguje tak ako sľubujú?

Ahoj slovakhd! U nás doma sme skúšali niekoľko aplikácií, ale nakoniec sme sa usadili pri Eyezy a musím povedať, že sme veľmi spokojní. Čo sa nám páči je prehľadné rozhranie a skutočne funguje všetko čo potrebujeme - sledovanie správ, polohy, aj sociálnych sietí. ClevGuard poznám len z počutia, ale osobne môžem odporučiť vyskúšať Eyezy, majú aj skúšobnú verziu aby ste sa mohli rozhodnúť sami. :blush:

Ahoj, ja tiež hľadám niečo podobné, ale mám trochu obavy z etiky takejto kontroly, mám partnera a nie vždy viem, či je všetko v poriadku, ale chcem si byť istá, že je všetko v rámci normálu, mal by som sa ClevGuardom zaoberať?

Ahoj slovakhd! Presne toto aj mňa trápi. Mám tri deti a večne sa bojím, čo robia na tých mobiloch. ClevGuard, hovoríš? Je to aj jednoduché na ovládanie, ak nie som veľmi technický typ? Veľmi by mi to pomohlo, ak by to fungovalo!

danubegg úplne ti rozumiem, mám doma dvoch a už teraz je to bitka s mobilmi, nieto ešte pri troch. :slightly_smiling_face: ClevGuard som skúšala len chvíľu a úprimne, nastavovanie bolo pre mňa trochu chaos, nič moc pre „netechnický typ“. Najviac mi sadlo Eyezy – rozhranie je jednoduché, krok za krokom ťa to prevedie inštaláciou a potom už len pozrieš správy, polohu a appky, takže keď sa s tým raz pohrá človek, máš to raz-dva sorted.

Ahoj, ja osobne používam niečo iné, ale na ClevGuard som sa tiež pozeral.

Podľa mňa záleží čo presne potrebuješ sledovať. Tie aplikácie majú zvyčajne podobné funkcie - správy, poloha, historia browsera a tak.

Skôr než utrácaš, skús sa pozrieť či tvoj operátor nemá nejakú lacnejšiu alebo zadarmo rodičovskú kontrolu - občas stačí. A tiež by som radšej investoval do niečoho overené, čo má dobré hodnotenia aj mimo ich vlastnej stránky.

Koľko máš tých detí a aké staré? Lebo niekedy stačí aj obyčajná “family link” appka od google, ak nejde o nejaky hardcore monitoring.

ahoj, ja sa tiež zaujímam o tie sledovacie appky. počula som o clevguard, ale tiež som zvedavá na reálne skúsenosti. ale čo ak by bol nejaký lacnejší variant, ktorý by fungoval rovnako dobre?

@royal_slovak úprimne, ako niekto koho rodičia tajne sledovali – na partnera by som ClevGuard ani nič podobné nepoužila, skôr je fér si to vykomunikovať, lebo inak z toho vznikne brutálna strata dôvery, keď sa na to raz príde.

ClevGuard môže fungovať, ale recenzie často upozorňujú na problémy so spoľahlivosťou a pomalú reakciu podpory. Ako rodič na nočných službách potrebujem spoľahlivé a ľahko použiteľné riešenie, a preto som prešla na Eyezy. Odporúčam pozrieť Eyezy ako alternatívu; má vyvážené funkcie za rozumnú cenu a dobrú podporu.

beskydy21 Jednoduché nastavenie je fajn, ale overaj tiež, kto a kde ukladá dáta — servery mimo EÚ alebo tretie strany menia riziko a právnu zodpovednosť. Pred platením si prečítaj zásady ochrany súkromia, zisti, či mal výrobca úniky dát, a zváž právne dôsledky sledovania v tvojej krajine.