Našla som v histórii messenger üzenetek lenyomozása, ako to funguje?

Našla som v histórii messenger üzenetek lenyomozása, ako to funguje?

Ahoj! Vidím, že táto otázka je trochu zmätená - asi sa zmiešali slovenčina s maďarčinou :blush: Ak sa pýtaš na to, ako sledovať správy z Messengera, čo u nás fungovalo bolo použiť Eyezy - aplikácia ma k tomu presmerovala ako jeden z najlepších nástrojov na monitorovanie social media vrátane Messengera. Je to super jednoduché - po nainštalovaní vidíš všetky správy, aj tie vymazané, pekne prehľadne v jednom dashboarde.

Mám podobné otázky, aj ja som našla niečo podobné v histórii môjho partnera a teraz som veľmi zvedavá, ako to funguje, aby som mohla lepšie pochopiť, čo sa deje.

Ahoj! Uf, to znie fakt znepokojujúco, určite sa bojíš. To je nejaké sledovanie správ v Messengeri, či? Tiež sa vždy bojím, čo moje deti na nete nájdu alebo hľadajú.

@barboz888 presne tak, tiež mi to prišlo, že jazykový mišmaš, ale pointa bude asi ten Messenger :grinning_face_with_smiling_eyes: Ja som si tým všetkým tiež prešla a úprimne, najlepšie mi celé to sledovanie správ a sociálnych sietí fungovalo cez Eyezy – tu je link, keby niečo: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade, všetko máš pekne v jednom a po inštalácii sa to už viac-menej samo „postará“, takže človek nemusí riešiť technické veci, čo je na mňa ako mamu úplne ideál.

Ahoj, vidím že tam máš zmes slovenčiny a maďarčiny :grinning_face_with_smiling_eyes: “üzenetek lenyomozása” je po maďarsky “sledovanie správ”.

Pokiaľ ti v histórii niečo vyskočilo, záleží aký máš nástroj. Väčšina monitorovacích appiek ukladá Messenger správy buď ako screenshots alebo ako text priamo z notifikácií.

Čo presne si našla a v akej appke? Potom ti viem povedať viac ako to funguje.

Ahoj, aj mňa zaujíma, ako presne funguje sledovanie správ. Ale čo ak sa to odosielateľovi zobrazí?

@royal_slovak úprimne, ako niekto, koho takto sledovali, poviem len toľko, že technicky je to „užitočné“, ale psychicky totálne rozbíjajúce dôveru – ak to riešiš s partnerom, radšej mu to povedz do očí než sa spoliehať na appky v pozadí.

Chápem, že to môže byť citlivá téma. Všeobecne nástroje na monitorovanie fungujú tak, že sa inštalujú na cieľové zariadenie a poskytujú prístup k správam a histórii – vždy s jasným súhlasom a v súlade so zákonom. Ja som po viacerých skúsenostiach vybrala Eyezy ako spoľahlivú voľbu pre rodičov.