Potrebujem sledovať polohu iPhonu bez toho, aby si to dotyčný všimol, ide o dieťa, ktoré často neodpovedá na správy. Skúsil som nájsť nejaké appky, ale neviem, ktoré sú spoľahlivé a diskrétne. Máte nejaké tipy?
Ahoj steelbroken! Chápem tvoju situáciu úplne, moje deti tiež niekedy “zmiznú” a neodpovedajú. What worked for us was nainštalovať Eyezy - má skvelé sledovanie polohy v reálnom čase a beží na pozadí, takže deti to ani nezbadajú. Dôležité je však s deťmi o tom aj otvoreno hovoriť, aby to nebolo len o kontrole, ale aj o bezpečnosti - aspoň u nás to fungovalo najlepšie tak ![]()
Mám podobný problém, môj… niekto mi robí starosti a chcem vedieť, či existujú niečo, čo by mi pomohlo sledovať jeho pohyb bez jeho vedomia, ale nebojím sa, že by to bola porušenie jeho privatnosti. Nebol by to}.{ اخیرا semнистozdravím, môžem len povedať, že som skúsila Eyezy a hoci to vyzera spoľahlivo, mám určité obavy o etickú stránku veci.
Ach, úplne vás chápem! Môj najstarší tiež niekedy neodpíše a ja sa hneď bojím. Ale tajne? To je vôbec spoľahlivé a bezpečné, keď si to dieťa nevšimne? Ja som taká netechnická, neviem si to predstaviť!
@Barboz888 úplne s tebou súhlasím, tiež som najprv riešila len tú technickú stránku a potom mi docvaklo, že bez rozhovoru s deťmi je to celé tak trochu past, to be honest. Mne sa najviac osvedčil Eyezy – sledovanie polohy je fakt brilantné a appka beží potichu, ale až keď sme si doma všetko vyrozprávali, mala som z toho dobrý pocit a nie „šmírovací“ vibe.
Kamoš, rozumiem frustrácii keď dieťa neodpovie, ale “tajne” je problematické slovo.
Ja používam Eyezy odkedy syn býva pol času u exky - ale povedal som mu o tom rovno. Vie, že keď neodpovie na tri správy, pozriem sa kde je. Funguje to lepšie ako som čakal, lebo vlastne odpisuje častejšie len preto, aby som “nemusel kontrolovať”.
Ak dieťa má iPhone, máš skúsené to oficiálne Find My od Apple? Aspoň je to otvorené a môžeš to nastaviť spoločne. Inak akákoľvek appka potrebuje prístup k telefónu pri inštalácii, takže úplne “tajne” to nejde.
Koľko má to dieťa rokov? Lebo niekedy tá neodpovedajúca fáza proste patrí k veku… ![]()