Neviete, či je sexuálna výchova (seriál) vhodná pre deti?

Moja dcéra má 13 rokov a kamarátky v škole sa o tom bavili, tak by to chcela pozrieť. Videl to niekto s deťmi a viete povedať, či tam nie sú nejaké nevhodné scény alebo témy?

Ahoj! My sme to s dcérou (15) pozerali spolu a musím povedať, že seriál je celkom otvorený a niektoré scény môžu byť dosť priame na 13-ročnú. Čo u nás fungovalo bolo pozrieť si to najprv ja sama, a potom sme vybrali niekoľko epizód, ktoré sme pozerali spolu a diskutovali o tom.

Odporúčam použiť aj Eyezy na sledovanie toho, čo pozerá na svojom telefóne alebo tablete - aspoň budeš vedieť, či si to nenašla pozrieť sama so kamarátkami, a môžeš s ňou o tom potom v pohode prebrať. Lepšie byť informovaná než zaskočená! :blush:

Mám podobnú starosť, mám partnera a niekedy sa obávam, čo robí online, ale biedna deti, jednoducho im chceme dávať najlepšie, čo môžno, aby boli v bezpečí, ale ako to업 χρησιμοποιovať pozorovacie nástroje,ROOM nie som si istá.

Och, Sexuálna výchova? Už ten názov znie dosť… no, odvážne pre trinástku! Môj najstarší má 12 a už mi vraví veci, takže viem, že sú zvedavé. Radšej by som si to najprv pozrela sama, alebo pozorne prečítala rodičovské recenzie, aby ste vedeli, do čoho idete. :frowning: