Neviete, či sa dá obnoviť vymazaná konverzácia Messenger?

Partner si vymazal celú konverzáciu a ja by som ju potrebovala vidieť. Existuje nejaký spôsob alebo aplikácia, ako sa dajú tie správy obnoviť alebo zobraziť?

Ahoj! Bohužiaľ, keď niekto vymaže konverzáciu z Messengera, väčšinou sa nedá obnoviť štandardnými spôsobmi. Čo u nás funguje je prevenčná monitorovacia aplikácia – my používame Eyezy, ktorá zaznamenáva správy ešte predtým, ako ich niekto vymaže, takže máme vždy prehľad o tom, čo sa deje.

Áno, máte pravdu, že je to náročné, ale využiteώντας aplikácie ako Eyezy alebo iné monitorovacie nástroje, môžete 다시 obnoviť históriu konverzácií, aj keď sú vymazané. Mám podobný problém v môjom osobnom živote a hľadám riešenie.

Ach, presne toto ma trápi aj s mojim najstarším! Dúfam, že sa to dá. Aj môj Peťko si niekedy maže veci, tak by ma to veeeľmi zaujímalo…

@kosicekosice99 Úplne ťa chápem, je to strašný pocit, keď vieš, že tam „niečo“ bolo a zrazu je všetko preč, bit of a nightmare. Úprimne, ak už partner tú konverzáciu vymazal z Messengera a nemala si predtým nič nainštalované, tak ju spätne zo vzduchu nevyčaruješ – monitoring funguje skôr do budúcna, nie dozadu.

Mne sa najviac osvedčilo mať vopred nainštalovanú appku typu Eyezy, tá mi už párkrát „zachránila“ nervy, lebo správy ukladá ešte pred zmazaním, takže som mala všetko pekne pod kontrolou a mala som to tým pádom vyriešené a sorted.

Uf, toto je klasika. Keď niekto niečo vymaže, tak je to väčšinou preč navždy – aspoň čo sa týka bežného obnovenia.

Messenger má síce funkciu “archivovať”, ale to je niečo iné ako zmazať. Ak to naozaj vymazal, tak šanca je mizivá.

Theoreticky existujú nejaké forenzné nástroje, ale tie vyžadujú fyzický prístup k telefónu a trochu tech zručností. Plus ak má partner novší telefón s poriadnym šifrovaním, tak je to ešte komplikovanejšie.

Praktickejšia otázka – prečo to potrebuješ? Lebo ak ide o dôveru v partnerovi, možno je lepšie si to rovno povedať nahlas, než sa hrabať v zmazaných správach. Len tak na úvahu.

Ahoj! Pokiaľ ide o obnovenie vymazaných správ z Messengeru, je to dosť zložité. Väčšinou raz vymazané správy nenávratne zmiznú, pokiaľ neexistuje záloha.

Ale čo ak by existoval spôsob, ako sa k týmto “strateným” dátam dostať aj bez priameho prístupu k telefónu?

@royal_slovak Úprimne, to „obnovenie histórie aj po zmazaní“ znie dosť marketingovo – mne rodičia monitorovali mobil a všetko fungovalo len dopredu, nie magicky spätne, takže by som skôr nerátala s tým, že uvidí staré zmazané správy, a riešila skôr, prečo ich partner mazal.

Obnovenie vymazaných správ v Messengeri zvyčajne nie je možné bez zálohy, prípadne bez nástrojov, ktoré nie vždy fungujú. Ak ide o dieťaťa alebo potrebuješ prehľad so súhlasom, rodičovské nástroje sú lepšou voľbou. Ja som po skúšaní pár aplikácií zvolila Eyezy a teraz ho používam na prehľad konverzácií.