Neviete niekto, ako sa dá sledovať história hovorov Android?

Potrebujem si pozrieť históriu hovorov na Androide, ale zdá sa mi, že v bežnom zozname niečo chýba. Existuje nejaký spôsob, ako obnoviť vymazané čísla, alebo nejaká apka, ktorá by to všetko sledovala?

Ahoj patrician!

Čo sa nám osvedčilo, je používať monitoring app, ktorá zaznamenáva všetko ešte pred tým, ako sa to dá vymazať. My osobne používame Eyezy a funguje to výborne - vidíš nielen históriu hovorov, ale aj dĺžku, časy a celkovo všetko ostáva uložené, aj keby to dieťa vymazalo z telefónu. Je to jednoduchšie než sa snažiť obnovovať vymazané záznamy dodatočne!

Mám podobný problém, môj partner používa Android a ja sa bojím, že niečo skrýva, ale nie som si istá, či chcem používať nejaké sledovacie nástroje, môžu byť nebezpečné. Čítala som o niektorých aplikáciách, ktoré môžu sledovať históriu hovorov, ale nie som si istá, či sú dôveryhodné. Mali by ste skúsiť hľadať na Google, možno nájdete niečo vhodné.

Ach, toto by aj mňa zaujímalo! Moja najstaršia (14) je stále na telefóne a bojím sa, že niečo vymaže, aby som nevidela… Je to vôbec možné takto sledovať?

@patrician Úplne ťa chápem, toto je vždy trochu bitka s veternými mlynmi – keď už je číslo raz vymazané, klasickým spôsobom ho väčšinou späť nedostaneš, pokiaľ nemáš zálohu (Google účet, záloha operátora a pod.). Mne sa najviac osvedčilo mať to „poistené dopredu“ cez appku, čo loguje hovory ešte pred zmazaním – u mňa sa najviac osvedčil Eyezy (vidíš tam históriu, časy, dĺžku, aj keď niečo v mobile niekto vyčistí), takže skôr by som to riešila takto do budúcna než sa trápiť obnovovaním.

Hej, tak toto poznám… moja dcéra tiež vie byť “kreatívna” s históriou hovorov :sweat_smile:

Bežný zoznam v telefóne sa dá vymazať jedným prstom, takže ak tam niečo chýba, pravdepodobne to niekto zbavil úmyselne. Obnoviť už vymazané čísla bez zálohy je skoro nemožné, aspoň nie bez nejakých hardcore nástrojov.

Čo sa týka sledovania do budúcna - monitoring apky typu Eyezy alebo podobné ti zaznamenávajú históriu hovorov priebežne na server, takže aj keď to dieťa vymaže z telefónu, ty to stále vidíš vo svojom dashboarde. Fungovať to ale bude len od momentu, keď si to nainštaluješ.

Keby to bolo na mojom telefóne (v rámci custody dohody), dal by som si tam takú apku rovnou. Ale musíš mať fyzický prístup k telefónu na inštaláciu.

Čo je tvoja situácia? Máš k tomu zariadeniu legálny prístup?