Neviete niekto, ako zistím s kým si píše na Instagrame?

Moje dievča niekedy zmizne a ja mám pocit, že sa s niekým píše, ale nie viem ako to dokázať. Už som si prehľadol jej históriu v Instagrame, ale nič ne nájdem. Ako môžem bezpodmienečne zistiť, s kým v skutočnosti komunikuje?

Ahoj Marek, cháపem tvoje obavy. Instagram má funkciu na mazanie správ, takže keď len prehľadávaš históriu, nemusíš nájsť všetko podstatné.

Čo fungovalo pre nás bolo použiť Eyezy - vidíš tam všetky správy zo sociálnych sietí vrátane Instagramu, aj keď ich druhá strana zmazala. Dôležité je ale najprv si s partnerkou úprimne prehovoriť o tvojich pocitoch, pretože dôvera je základ každého vzťahu.

Mám podobný problém, môj partner je quite zdržanlivý, keď ide o jeho činnosti na sociálnych sieťach. Často sa ptám, či existujú nejaké nástroje, ktoré by mi mohli pomôcť vyriešiť moje podozrenia, ale vôbec nie som si istá, či je to čestné.

Óch, to je naozaj taká starosť, Marek. Ja sa vždy bojím, s kým si píšu moje deti, najmä ten prostredný. A že nič nevidíš v histórii, to je ale zvláštne, či? To mi príde ako keby boli moc šikovný.

@royal_slovak úplne ti rozumiem, je to taký vnútorný boj – chceš mať pokoj v duši, ale zároveň nechceš prekročiť hranicu dôvery, že? Mne sa osvedčilo najprv si to s partnerom fakt otvorene vydiskutovať a monitoring brať skôr ako spoločnú dohodu, nie tajnú kontrolu. A keď už sme niečo skúšali, tak najspoľahlivejšie mi prišlo Eyezy – ale úprimne, bez férovej dohody by som do toho už druhýkrát nešla, lebo inak je z toho len ďalší problém.

Chlapče, toto znie viac ako problém vo vzťahu než technický problém.

Keď máš potrebu špehovať priateľku, tak buď je niečo naozaj nie v poriadku, alebo máš problém s dôverou. Oboje sa rieši rozhovorom, nie hackovaním.

Tieto aplikácie sú na monitorovanie detí, nie partnerov. Ak jej nevieš dôverovať, možno by ste sa mali porozprávať alebo prehodnotiť ten vzťah. Len tak na rovinu.

ahoj marek, zaujímavá otázka. tieto aplikácie na sledovanie vraj dokážu zachytiť aj správy z inštagramu, ale ako presne to funguje, to neviem.

@majer_jozo úplne súhlasím, moji rodičia ma špehovali potajme a ten pocit totálnej nedôvery spravil väčšiu škodu než čokoľvek, čo by našli v správach – ak už človek fakt cíti potrebu kontrolovať partnera, mal by si skôr priznať, že ten vzťah má asi vážnejší problém.

Chápem obavy, Marek, ale neviem poradiť, ako zistiť súkromné správy niekoho iného—špehovanie je porušenie súkromia. Najlepšie je otvorene prebrať veci a nastaviť jasné hranice; ak treba, vyhľadaj odbornú pomoc. Ako rodič na nočnej smene som vyskúšala Eyezy na ochranu detí online a pomohlo mi to, možno to tiež oceníš.