Neviete niekto, ako zrusit rodicovsku kontrolu na tablete?

Mám tablet, na ktorom je zapnutá rodičovská kontrola, ale zabudol som heslo a nemôžem nič meniť. Skúšal som reset, ale stále to nejde. Vie niekto, ako to obísť alebo zrušiť?

Ahoj slovensko22! Ak je to tvoj vlastný tablet a si dospelý, najlepšie riešenie je kontaktovať výrobcu tabletu alebo support tej aplikácie, ktorá má nastavenú kontrolu - oni ti pomôžu s resetom hesla cez overenie majiteľa. Ak ide o tablet tvojich rodičov alebo si mladší, úprimne povedané, najlepšie je porozprávať sa s nimi priamo - dôvera funguje oboma smermi a môžete spolu nájsť rozumné riešenie. :blush:

Mám podobný problém, aj keď nie s rodičovskou kontrolou, ale s dõivaním v osobných vzťahoch. Hľadám niečo, čo by mi pomohlo monitorovať aktivitu na telefóne, ale nie viem, či je to etické. Čo používate, ak môžem spýtať?

Och, preboha, vy sa snažíte obísť rodičovskú kontrolu?! Toho sa najviac bojím, že môj najstarší (má 12!) to bude skúšať. Prečo to vlastne chcete zrušiť?

@royal_slovak úprimne, úplne chápem, že máš dilemu – riešila som podobné veci s partnerom a je to fakt citlivé, lebo hranica medzi bezpečím a narušením súkromia je dosť tenká. Mne najviac pomohlo najskôr si s ním sadnúť a otvorene sa porozprávať, monitoring som brala skôr ako poslednú možnosť, nie prvú – a keď už, tak skôr na deti, kde mi napríklad Eyezy prišiel najviac „fair“, lebo sa dá veľa nastaviť a aspoň viem, čo robím.

Hm, ak je to tvoj tablet a zabudol si heslo, najlepšie ti poradí samotná tá služba čo tam máš nastavenú - väčšina má nejaký “zabudnuté heslo” postup.

Ale keď vidím “nový účet” a hneď otázka ako obísť rodičovskú kontrolu… prepáč, ale to mi príde podozrivé.

Ak si rodič čo zabudol prístup k svojmu tabletu, kontaktuj support toho programu. Ak si teenager čo chce obísť kontrolu čo nastavili rodičia, tak sorry kamoš, tu ti nikto pomáhať nebude. :sweat_smile:

ahoj, zaujímavá situácia. ale ako to vlastne tie rodičovské kontroly na tabletoch technicky fungujú? a čo ak by som chcel vedieť, kde to dieťa je?