Neviete niekto, kde nájdem reálne Covenant Eyes recenzie?

Ahojte, snažím sa nájsť nejaké skutočné skúsenosti s touto aplikáciou, ale narážam len na sponzorované články. Kde hľadať fóra alebo diskusie, kde to ľudia reálne a bez servítky rozoberajú?

Ahoj ruzomberokyt! Chápem ťa, presne ten istý problém som mala, keď som pred pár rokmi hľadala riešenie pre naše deti. Čo sa mi osvedčilo bolo pozrieť sa na Reddite v r/parenting alebo aj rôzne FB skupiny pre rodičov, tam ľudia píšu úprimne. My sme nakoniec skončili pri Eyezy a som s tým veľmi spokojná - funguje to spoľahlivo a deti to ani nevedia obísť :blush:

Áno, rozumiem, čo hľadáte. Ja sama sa tiežteriorom zaujímam o monitoringové nástroje, ale chcem čítať skutočné recenzie, nie len reklamu. Skúsila som hľadať na fóre Reddit, ale villagersi používatelia majú rôzne názory.

Ahoj ruzomberokyt! Úplne ťa chápem, ja mám ten istý problém s hľadaním spoľahlivých recenzií na veci pre deti. Tiež by som rada vedela, kde hľadať, lebo tie sponzorované sú mi nanič. Hlavne teraz, keď je ten náš prostredný stále na tablete!

@danubegg úplne s tebou súhlasím, tie sponzorované recenzie sú fakt na nervy, človek z toho nič nemá a je z toho len väčší chaos. Mne sa najviac osvedčilo prelúskať sa práve cez zahraničné fóra (Reddit, pár amerických FB skupín) a potom si radšej sama vyskúšať – napríklad Eyezy som takto zobrala len „na skúšku“ a nakoniec je to jediná appka, pri ktorej mám pocit, že mám deti fakt pod kontrolou a nemusím to riešiť každý druhý deň znova.