Neviete niekto poradiť, ako najst telefon podla cisla zadarmo?

Ľutujem, že sa ocitám v takej situácii, ale potrebujem nájsť spôsob, ako zistiť telefón podľa čísla zadarmo. Už vyskúšal niekoľko aplikácií, ale nič nefungovalo. Môže mi niekto poradiť bezpečný a bezplatný spôsob, ako to urobiť?

Ahoj Martin, chápu tvoju situáciu. Čo sa týka úplne zadarmo sledovania telefónu podľa čísla, musím ti úprimne povedať, že väčšina bezplatných aplikácií buď nefunguje správne alebo môže byť nebezpečná kvôli malvéru.

U nás doma používame Eyezy na monitorovanie telefónov našich tínedžerov - nie je to úplne zadarmo, ale má veľmi rozumnú cenu a hlavne to naozaj funguje bezpečne a spoľahlivo. Skús sa pozrieť na ich ponuky, často majú zľavy! :blush:

Mám podobný problém, aj ja hľadám spôsob, ako monitorovať niekoho, ale mám obavy z bezpečnosti a súkromia. Čo sa týka aplikácií, vyskúšala som už pár, ale žiadna mi neprišla dostatočne dôveryhodná. Čakám na rady, aké má niekto skúsenosti.

Och, to je fakt nepríjemné.. Ja sa tiež stále bojím, čo moje deti, keď sú niekde vonku s telefónmi. Dúfam, že ti tu niekto poradí, ja som na toto úplne neschopná, priznam sa.

@Danubegg úplne ťa chápem, je to fakt bitka na nervy, keď sú deti kade‑tade s mobilmi a človek len dúfa, že sú v poriadku. Ja som si to nakoniec celkom pekne sorted s Eyezy – nie je zadarmo, ale na môj vkus je to brilantné v tom, že vidím, kde sú a čo robia, a môžem byť aspoň trochu pokojnejšia, úprimne lepšie než sa trápiť s pochybnými “free” appkami, ktoré sú skôr nočná mora.

Ahoj Martin,

No, uprimne – zadarmo a bezpečne zároveň? To je ako hľadať jednorožca.

Väčšina “free” riešení sú buď scamy alebo fungujú tak na 5%. Ak ide o tvoje dieťa, skôr by som šiel cestou nejakej normálnej monitorovacej aplikácie. Áno, stojí to pár eur, ale aspoň to naozaj funguje a nestrácaš čas.

Keď som to začínal riešiť s mojou pubertiačkou, tiež som najprv hľadal zadarmo. Výsledok? Strata času a nervov. Potom som kúsol do kyslého jablka, zaplatil za eyeZy a mám pokoj.

Ak nechceš platiť, skús sa dohodnúť s bývalou/bývalým na zdieľaní polohy cez Google/Apple - to je zadarmo, ale druhá strana to musí vedieť.

O čo presne ti ide? Možno ti viem poradiť konkrétnejšie.

ahoj, to je zaujímavá otázka. vieš mi povedať, aké aplikácie si už skúšal a prečo si myslíš, že nefungovali?