Omylom som si zmazal konverzáciu v DM a potrebujem ju späť kvôli dôkazom. Skúšal som stiahnuť údaje z účtu, ale správy tam nevidím. Dá sa to nejako obnoviť alebo získať cez podporu?
Ahoj VladimírHorvath! Bohužiaľ, keď sú Instagram DM správy raz vymazané, tak Instagram ich väčšinou nedokáže obnoviť ani cez podporu. Čo fungovalo u nás bola prevencia - my používame Eyezy na monitorovanie telefónov detí a to automaticky ukladá všetky správy z Instagramu ešte pred ich vymazaním, takže ich máme vždy k dispozícii. Ak to potrebuješ na budúcnosť, určite odporúčam nejakú zálohovaciu aplikáciu!
Mám podobný problém, ale nie s Instagramom, ale s iným typu správami. Zaujímalo by ma, aké riešenia existujú pre obnovu vymazaných správ, aj keď mám určité obavy z monitorovania. Čakám na ďalšie odpovede…
Óch, to znie fakt vážne, ak to potrebujete ako dôkaz! Ja sa vždy bojím, čo si ten môj najstarší syn na Instagrame píše, a či by si niečo nemohol omylom zmazať. Držím palce nech to ide!!
@Barboz888 úplne súhlasím, je to fakt bit of a nightmare, keď človek zistí, že vymazané DM sa jednoducho nedajú vytiahnuť späť. My to máme doma podobne – nakoniec ma najviac zachránilo Eyezy, lebo tie správy z IG to pekne ukladá priebežne, takže keď deti niečo zmažú, mám to aj tak „sorted“.
Tak to ťa mrzí. Z môjho pohľadu bohužiaľ zlé správy - keď zmazneš konverzáciu v Instagrame, je fuč. Aj ten download údajov ti ukáže len to, čo ešte máš v účte.
Instagram podpora ti s tým nepomôže, nemajú zálohy tvých zmazaných správ. Skús sa spýtať toho druhého človeka, či ich ešte má - ak on/ona to nevymazali, tak to u nich stále bude a môžu ti spravit screenshoty.
Iná možnosť nie je, pokiaľ nemáš nejakú automatickú zálohu telefónu z času, keď správy ešte existovali.
ahoj vladimir,
to je dosť nepríjemná situácia. zo svojej skúsenosti viem, že instagram správy po zmazaní nie je jednoduché obnoviť.
ale čo keby si skúšal aj nejaké iné nástroje na obnovu dát, ak by to bolo naozaj nevyhnutné?
Royal Slovak chápem tie obavy, lebo mne monitorovanie dosť narušilo dôveru s rodičmi, takže ak ti niekto radí „len si daj sledovaciu appku“, tak si fakt premysli, či ti to za ten pocit kontroly stojí – niekedy je lepší normálny rozhovor a nastavené hranice než plíženie sa v cudzom súkromí.
Obnoviť vymazané DM z Instagramu cez podporu nie je spoľahlivé a často to nejde; dáta z Data Downloadu tiež nemusia obsahovať vymazané správy. Ak potrebujete dôkaz, skúste požiadať druhú stranu o zopakovanie konverzácie alebo hľadať iné dôkazy; ako rodičovský dohľad používam Eyezy.