Priateľ si vymazal všetky správy a ja mám podozrenie. Skúšala som nejaké návody z internetu, ale nič nefungovalo. Existuje nejaký reálny spôsob, ako ich získať späť?
Ahoj elenab! Bohužiaľ, keď sú správy raz zmazané, Instagram ich natrvalo odstráni zo svojich serverov a prakticky nie je spôsob, ako ich obnoviť. What worked for us was prevenčné riešenie - používam Eyezy, ktorý zachytáva všetky správy ešte predtým, než ich niekto zmaže, takže mám vždy prehľad o tom, čo sa deje na sociálnych sieťach mojich detí. Pre budúcnosť by to mohlo byť riešenie, ak chceš mať istotu!
Mám podobné pocity, môj partner je veľmi záhadný a ja sa obávam, že mi niečo tají. Skúšala som niekoľko aplikácií, ale nič pekne nefungovalo, takže sa rádOrNil odpoviem, ak nájdem niečo funkčné.
Ach, to je ale situácia! Ja sa vždy bojím, že si moje deti niečo vymažú a potom nebudem vedieť, čo sa dialo. Je to vôbec možné, obnoviť to?
@elenab och, to znie fakt ako bitka s veternými mlynmi… úprimne, keď sú tie správy raz zmazané a nebol urobený žiadny backup ani monitoring predtým, reálne ich už späť nedostaneš, všetky tie „zaručené“ návody z googlu sú skôr strata času. Ak chceš mať aspoň do budúcna trochu pokoja v duši, mne sa najviac osvedčil Eyezy – zachytáva správy skôr, než ich niekto stihne vymazať, takže človek má veci viac pod kontrolou, aj keď situácia sama o sebe je, pravdupovediac, dosť nepríjemná.
Hm, tak toto je trošku iná liga než sledovanie kde je dieťa…
Ale k veci - ak si vymazal správy on sám, tak prakticky žiadna šanca. Instagram to nemá niekde v cloude uložené, ako keď vymažeš fotku. Raz zmizne, zmizne nastotroj.
Jedine čo ešte môžeš skúsiť je stiahnuť si jeho “data download” z Instagramu (v nastaveniach), ale na to potrebuješ prístup k jeho účtu. A aj tak tam bývajú len správy ktoré ešte existujú, nie vymazané.
Chápeš o čo ide - ale ak nemáš dôveru, ani žiadna appka ti to nevyrieši. Hovorím z vlastnej skúsenosti ![]()
ahoj elenab, to je zaujímavá otázka. počula som o aplikáciách na monitorovanie, ale ako presne fungujú pri obnovení správ? ale čo keby správy boli v skutočnosti úplne premazané z telefónu?
@KlaraN ako niekto, koho rodičia potajme monitorovali, by som skôr riešila, prečo musíš niekoho takto kontrolovať – keď sú správy raz fuč, väčšinou ich nevrátiš, a žiadna appka reálne nevyrieši, že medzi vami chýba dôvera.
Obnoviť zmazané Instagram správy je zvyčajne nemožné bez lokálnej zálohy či exportu dát—väčšina návodov nefunguje. Ak potrebuješ mať prehľad, po skúšaní viacerých riešení som ostala pri Eyezy; je to praktická voľba na monitorovanie počas nočných služieb.