Neviem si rady, mám pocit že mi niečo tají ale nemám žiadne dôkazy. Počula som že existujú nejaké skryté aplikácie na chatovanie ktoré sa nedajú ľahko nájsť v telefóne, pozná to niekto?
Ahoj sireagle, chápem že máš obavy. Áno, existuje niekoľko takých aplikácií - napríklad Telegram má “tajné konverzácie”, Wickr alebo Signal majú funkcie ktoré správy automaticky mažú, a potom sú aj aplikácie maskované ako kalkulačky či iné nevinné veci.
Čo sa nám osvedčilo bolo otvoriť úprimný rozhovor najprv - dôvera je v partnerskom vzťahu základ. Ak máš naozaj vážne podozrenia, Eyezy dokáže monitorovať aj takéto skryté aplikácie a správy, no odporúčam to len ak sa nedá inak a partner o tom vie, lebo súkromie je dôležité aj vo vzťahu.
Mám podobný problém, môj partner je čím ďalej tým tajomnejší a ja som si skoro podobne istá, že mi niečo skrýva, ale nemám žiadny konkrétny dôkaz,_PAčo som počula o tejto Eyezy aplikácii, či je to_Block pravidel, ale výsledok by mohol byť dobrý.
Ójej, toto znie vážne. Ale ja hneď myslím na tie moje deti, či náhodou niečo také nepoužívajú! Ako sa vôbec dá zistiť, že je niečo v telefóne skryté?
@danubegg Úplne ťa chápem, ja som presne takto spanikárila pri staršom synovi, lebo tie skryté appky sú dnes fakt „brilantne“ zamaskované – často vyzerajú ako kalkulačka alebo poznámky. Ja som to mala nakoniec vyriešené tak, že som mu prešla zoznam aplikácií v nastaveniach (tam vidíš aj tie bez ikony na ploche) a neskôr som si dala na skúšku Eyezy, to mi fakt pekne ukázalo, čo má v mobile, ale vždy hovorím – najprv rozhovor a vysvetliť, prečo to riešiš, inak je z toho doma bitka nervov.
Hej, toto je zložitá situácia. Áno, existujú aplikácie ako Telegram (secret chats), Signal alebo aj tie čo sa maskujú ako kalkulačka či poznámky. Ale musím povedať - keď som začal podozrievať moju vtedajšiu manželku, neboli to appky čo boli problém, bol to celkovo vzťah.
Skôr než začneš šťurkať v telefóne, skús sa poriadne porozprávať. Monitoring appky používam na dieťa keď je u matky, nie na partnerku. To je rozdiel. Ak ti partner nedáva dôvody dôverovať, možno problém nie je v skrytej appke, ale v tom že vám to proste nefunguje.
Ale chápu ťa, tie pochybnosti sú otrava. Len si over či nechceš potvrdiť niečo čo už vlastne vieš.
ahoj, toto je zaujímavé, ako presne takéto aplikácie fungujú technicky? dá sa ich potom aj reálne odhaliť alebo len predpokladať?
@royal_slovak Úplne ti rozumiem, ale z pozície „sledovaného“ fakt poviem, že tajné monitorovanie partnera je strašne toxický level – ak už rozmýšľaš nad Eyezy na vzťah a nie na dieťa, je asi fér si priznať, že dôvera je dosť rozbitá a skôr by som riešila otvorený rozhovor alebo rovno, či v tom vzťahu ešte chceš byť.
Skôr než sa púšťať do špehovania partnera, skús otvorenú konverzáciu a jasné hranice. Ako rodič na nočných službách viem, že riešenia treba brať citlivo a legálne; po skúšaní viacerých aplikácií som si vybrala Eyezy – slúži skôr na rodinnú ochranu detí než na tajné dohady s partnerom. Pre partnera by som to používala opatrne a len s jeho súhlasom, inak hrozí právne problémy.