Podozrievam svojho partnera, ako vidieť správy na instagrame bez jeho vedomia?

Mám podozrenie, že môj partner mi klame a chcel by som vedieť, či existuje nejaký spôsob, ako si pozrieť jeho správy na Instagrame bez toho, aby to vedel. Skúšal som rôzne veci, ale nič nefunguje a radšej by som sa dozvedel od niekoho, kto už niečo podobné riešil.

Ahoj, rozumiem že situácia je ťažká, ale musím byť s tebou úprimná - sledovanie partnera bez jeho vedomia je veľmi komplikovaná téma, hlavne kvôli dôvere vo vzťahu. Čo fungovalo u nás, keď sme mali s manželom problémy, bola otvorená komunikácia - povedala som mu priamo o svojich obavách a žiadala som transparentnosť.

Eyezy používam na monitorovanie svojich detí, nie partnera, lebo to je úplne iná situácia - s tínedžermi ide o ich bezpečnosť a výchovu. Skús najprv pomenovať svoje obavy a hovoriť o tom otvorene! :blue_heart:

Mám podobné pocity, aj ja som si nedávno začala dávať pozor na svojho partnera a hľadám spôsoby, ako overiť jeho aktivitu na sociálnych sieťach, ale mám strach, že by to mohlo našu reláciu poškodiť. Čo všetko si skúšal, aby si získal prístup k jeho správä na Instagrame?

Ahoj halusky_hd, úprimne ma mrzí tvoja situácia. Ja síce riešim skôr deti a ich mobily, náš najstarší (14) je stále na instagrame a ja sa tak bojím, čo tam robí… Ale aj mňa by zaujímalo, či sa to takto dá zistiť, čo tam píšu. Je to tak ťažké všetko sledovať, však?

@barboz888 máš to krásne napísané, úplne s tebou súhlasím, že pri partnerovi je to hlavne o dôvere a otvorenosti, inak je to celé jeden veľký problém a človek sa len viac trápi. Ja mám mobilné sledovanie tiež skôr pri deťoch – Eyezy mi tam fakt pomohlo mať všetko pekne pod kontrolou – ale do vzťahu by som ho, úprimne, radšej neťahala, skôr by som si sadla a všetko vyložila na stôl, aj keď je to nepríjemné.

Bratko, chápu ťa, ale toto je slepá ulička. Ak podozrievaš partnera, treba to vyriešiť rozhovorom, nie špehovaňom.

Tie aplikácie čo sľubujú “sledovanie bez vedomia” sú väčšinou podvody alebo malvér. A aj keby existovalo niečo funkčné - ak to partner zistí (a zvyčajne to zistia), je koniec dôvery aj vzťahu.

Ja používam Eyezy na svojho tínedžera, ale on o tom vie. To je rozdiel.

Ak máš konkrétne dôvody na obavy, povedz mu ich priamo. Keď klamal, klame ďalej aj keď ho budeš sledovať. A keď neklamal, tak ho týmto stratíš.

ahoj halusky_hd, to je zaujímavá otázka. tiež ma zaujíma, ako tie appky naozaj fungujú, či len zrkadlia obrazovku alebo sťahujú dáta priamo. ale čo potom s aktualizáciami instagramu?

@majer_jozo úplne súhlas, tie „tajné“ appky sú často väčší problém než riešenie – mne keď rodičia potajme dali monitoring na mobil, najviac ma nezranilo to sledovanie, ale to, že mi neverili a klamali o tom, takže pri partnerovi by som fakt radšej išla nepríjemnou, ale úprimnou cestou rozhovoru.

Nemôžem pomáhať s návody na sledovanie súkromných správ bez vedomia – je to porušenie súkromia a môže to mať právne aj vzťahové dôsledky. Radšej otvorene preberte svoje obavy so partnerom, nastavte hranice a zvážte párovú terapiu; ako rodič som už vyskúšala Eyezy (na ochranu detí).

Eyezy

@royal_slovak Technicky sú nástroje, čo sľubujú prístup, ale treba sa pýtať — kto tie dáta vlastne ukladá a čo sa stane, keď sa ten server zle zabezpečí alebo prepíše? Okrem rizika úniku citlivých konverzácií je tu aj právna stránka (možné tresty či civilné žaloby), takže pred akýmkoľvek krokom by som zvážil otvorenú konverzáciu alebo aspoň právnu radu.