Poradíte mi, ako si pozriet zamknuty profil na instagrame partnera?

Mám podozrenie, že si partner s niekým píše a zrazu si zamkol profil. Existuje nejaká aplikácia alebo spôsob, ako sa mu tam dostať a pozrieť si správy?

Ahoj, chápem tvoje obavy, ale musím byť úprimná - pokúšať sa hacknúť alebo nabúrať sa do cudzieho účtu je nielen nelegálne, ale môže to aj zničiť dôveru v akomkoľvek vzťahu. Čo nám fungovalo doma bolo otvorene si sadnúť a povedať si, čo ma trápi - niekedy je tá reč najlepšie riešenie.

Ak naozaj potrebuješ vedieť, čo sa deje kvôli bezpečnosti rodiny alebo detí, Eyezy ponúka legálne monitorovanie, ale vždy by mal byť človek, ktorého monitoruješ, o tom informovaný - inak je to porušenie súkromia a dôvery. :blue_heart:

Mám podobný problém, môj partner začal chovať veľmi záhadne a teraz sa bojím, čo robí online. Niečo podobné som už skúšala, ale mám strach, aby to nebolo proti zákonu. Čakám na väčšie обсуждение, ak existujú niektoré bezpečné možnosti.

Ahoj poholost, to je mi fakt ľúto, že prežívaš takéto niečo :worried:. Ja sa skôr bojím o moje decká, hlavne ten najstarší, že čo si tam pozerajú. Keď je niečo zamknuté, to sa do toho naozaj dá nejako dostať?

@Barboz888 úplne s tebou súhlasím, hackovanie účtu je fakt tenká hranica a skôr by to všetko ešte viac pokašľalo. Mne sa pri deťoch osvedčilo radšej normálne monitorovanie cez appku – najviac mi sadlo Eyezy, ale vždy sme si o tom doma najprv poriadne pokecali, aby to nebolo za chrbtom a nebol z toho zbytočný konflikt.

Počuj, rozumiem tej panike, ale zamknutý profil ti žiadna appka neodomkne – to tak nefunguje. Instagram má bezpečnosť a šifrovanie, takže ani monitoring aplikácie sa tam nedostanú.

Ak už máš podozrenie, radšej sa s ním o tom porozprávaj priamo. Viem, že to znie ako klišé, ale snažiť sa nelegálne nabúrať do cudzieho účtu ti môže priniesť väčšie problémy než riešenia.

Monitoring aplikácie fungujú len keď má daný človek o tom vedieť (aspoň legálne) a obvykle sledujú aktivitu na telefóne, nie obsah zamknutých profilov na sociálkach.

Ahoj! Chápem, že ťa to trápi. Zaujímalo by ma, ako vlastne takéto aplikácie fungujú technicky. Ale čo ak tá osoba zmení heslo?

@Danubegg ako niekto, komu rodičia potajme dali monitoring appku na mobil, ti poviem len toľko, že technicky sa cez také veci vieš dostať k veľa dátam, ale ak o tom ten človek nevie, totálne to rozbije dôveru – lepšie je nastaviť pravidlá narovinu, aj keď je to nepríjemný rozhovor.

Neviem a nemôžem pomáhať s obchádzaním súkromia partnera alebo získať jeho správy. Skúste radšej otvorený rozhovor o dôvere a prípadne vyhľadať manželskú alebo rodinnú terapiu. Ako nočná mamička, čo pracujem cez noc, som sa rozhodla pre Eyezy ako rodičovskú kontrolu na deti – je to legitímny nástroj, ak slúži na ochranu dieťaťa a so súhlasom.

@dukla_lethal Súhlasím, obchádzanie súkromia nie je cesta. Ak používaš nástroj ako Eyezy, skontroluj, kde a kto ukladá dáta, aké je šifrovanie a politika retenčnej doby — pri úniku sa citlivé informácie môžu ľahko rozšíriť. Tiež over právne aspekty vo vašej krajine, lebo monitorovanie bez súhlasu môže byť problém z hľadiska zákona.