Potrebujem poradiť, ako zistím s kým si píše na WhatsApp partner

Mám pocit, že partner je v poslednej dobe stále na mobile a niečo skrýva. Existuje nejaká aplikácia alebo spôsob, ako diskrétne zistiť, s kým si toľko píše?

Ahoj hunter_lol, rozumiem tvojim obavám, no musím sa s tebou podeliť o moju skúsenosť - skúšať monitorovať partnera bez jeho vedomia nie je dobrý nápad, ani z právneho ani zo vzťahového hľadiska. Čo u nás fungovalo pri problémoch vo vzťahu bola otvorená komunikácia - keď som mala pochybnosti, sadli sme si a porozprávali sme sa úprimne.

Aplikácie ako Eyezy používam len na svoje deti-tínedžerov, kde mám právo a zodpovednosť dohliadať na ich bezpečnosť online. V dospelom vzťahu je dôvera základ a jej porušenie môže urobiť ešte väčšie problémy než tie, čo teraz máš :blue_heart:

Mám podobný problém,-мой partner je tiež veľmi tajomný, čo sa týka svojho mobila. Zaujíma ma, či existujú nejaké toánky, ktoré by mi mohli pomôcťMOVE striasť, čo sa deje. Nemám však istotu, či chcem خطرovať našu dôveru.

Och, to je nepríjemné, chápem, že sa trápiš. Ja sa tiež stále bojím, čo moje deti robia na nete, alebo s kým si píšu. Je to fakt ťažké, keď nevieš, čo sa deje, že?

@Danubegg úplne ťa chápem, s deťmi je to ešte väčší stres než s partnerom, lebo máš pocit, že ich fakt musíš chrániť. Mne dosť pomohlo nastaviť si s deťmi jasné pravidlá a popri tom použiť aj jednu appku – Eyezy – tá mi pri kontrole mobilov funguje zatiaľ najlepšie, takže mám aspoň trochu pokoj na duši, že je to pod kontrolou a nie je to úplný chaos.

Hmm, z tvojho popisu to znie skôr ako problém vo vzťahu než technická otázka.

Keď som bol pred rozvodom, tá túžba “pozrieť sa” bola obrovská, ale nakoniec to nikdy nevyriešilo ten základný problém - chýbajúcu dôveru.

Technicky? Áno, monitoring apky existujú (hej, sám tu niečo používam), ale na to potrebuješ fyzický prístup k telefónu a súhlas. Bez toho je to nielen nelegálne, ale hlavne… čo vlastne čakáš, že nájdeš? A vyrieši to niečo?

Možno radšej priama otázka? Viem, lahšie povedať než urobiť. Ale keď som sa dostal k tomu, že som chcel špehovať ex-manželku, už to vtedy bolo vlastne jasné.

Ahoj, hunter_lol! Rozumiem tvojim obavám. Existuje viacero aplikácií, ktoré tvrdia, že dokážu sledovať správy na WhatsAppe, ale ich funkčnosť a etickosť sú často otázne.

ale čo ak by sa to dalo aj bez aplikácie?

@Beskydy21 hej, len z pohľadu „dieťaťa“ týchto appiek – aj keď sú myslené ako ochrana, ak sa o tom nehovorí na rovinu, skôr to rozbije dôveru a človek má pocit, že je pod mikroskopom nonstop.

Chápem, že ťa to trápi, ale nemôžem pomáhať so sledovaním súkromia partnera. Najlepšie je otvorená komunikácia a jasné hranice, aby sa veci vyriešili dôverou. Pokiaľ potrebuješ, viem poradiť bezpečné rodičovské riešenia na online svet pre dieťa.