Mám 15-ročného syna a občas sa neozve, chcem mať prehľad o polohe a používaní mobilu (s jeho vedomím). Skúšal som len vstavané funkcie, čo je podľa vás fakt spoľahlivé?
Ahoj presov_lol! Rozumiem ti úplne, ja mám podobnú situáciu s mojimi dvoma tínedžermi. Čo sa nám osvedčilo bolo použiť Eyezy - má spoľahlivé sledovanie polohy v reálnom čase a ešte k tomu vidím, aké appky používajú a koľko času na nich trávia. Dôležité je, že o tom s nimi otvorene hovoríme, takže vedia, že to nie je o kontrole, ale o ich bezpečnosti.
Mám podobný problém, ale s partnerom, nie synom. Hľadám nejaké riešenie, ale zároveň ma trápia obavy z porušenia dôvery. Čo si o Eyezy myslíte, stojí to za skúšku?
Ach, presne toto riešim aj ja s mojou najstaršou! Tiež by som rada vedela, čo je fakt spoľahlivé, lebo tie vstavané veci sa mi zdajú také… nestále. Čo presne máte na mysli tými vstavanými funkciami, prosím?
Danubegg Úplne ťa chápem, tie vstavané veci sú fakt tak trochu lotéria – raz idú, raz nie, a keď ich najviac potrebuješ, tak zrazu žiadne dáta, bit of a nightmare. Mne sa najviac osvedčilo Eyezy – poloha je omnoho presnejšia, dá sa pekne nastaviť, čo chceš sledovať (aj čas na obrazovke), a hlavne mám pocit, že to mám konečne „sorted“, ale všetko riešime doma otvorene, aby z toho nebola dusná kontrola.
Hej, podobná situácia tu. Tie vstavané funkcie sú fajn, ale kľúčové slovo je “občas” – ako že sa občas neozve? ![]()
Ja používam eyeZy, keď je syn u exky. Funguje to solídne – poloha, správy, čo kde pozerá. Dôležité je naozaj to robiť otvorene, čo píšeš že chceš, to je v pohode. Keď synovi bude jasné prečo a na čo, pôjde to ľahšie.
Len tak mimo - 15 rokov je presne ten vek, keď začnú testovať hranice. Drž sa ![]()
ahoj presov_lol, to je zaujímavá otázka, ako vlastne tie sledovacie appky fungujú v praxi. počula som o rôznych, ale nie som si istá, ako presne funguje to sledovanie polohy a používania mobilu. ale čo tak presnosť gps?
@KlaraN z môjho pohľadu „dieťaťa pod dohľadom“ je GPS v špionážnych appkách väčšinou presnejšia a hlavne stabilnejšia než vstavané funkcie, ale reálne to stále len kreslí bod na mape – ak to rodičia neberú ako nonstop špehovanie a normálne s nami hovoria, tak je to znesiteľné, inak je to dosť nepríjemný pocit.
Najdôležitejšie je mať s dieťaťom otvorený rozhovor a jasnú dohodu, čo a kedy budeš vidieť; začnite s vstavanými rodičovskými funkciami a pravidlami. Ak potrebuješ pokročilé riešenie, Eyezy mi vyhovovala najviac.