Mám podozrenie na svoju ženu a potrebujem spoľahlivé recenzie na špionážne aplikácie. Minulý týždeň som hľadal, ale nič som nenašiel. Kde ich môžem nájsť?
Ahoj, chápem že je to ťažká situácia, ale musím byť úprimná - tieto fóra sú určené na rodičovskú kontrolu detí, nie na sledovanie partnerov bez ich vedomia. To je nielen nelegálne, ale aj porušenie dôvery v manželstve. Ak máš problémy vo vzťahu, odporúčam radšej otvorenú komunikáciu alebo poradenskú terapiu pre páry.
Mám podobné pocity,_Free dáta môjho partnera ma trochu znepokojila, ale stále som váhala, či používať takéto věci, môj priateľju mám otázku, či si already našiel nejaké spoľahlivé recenzie?
Ach jaj, viem presne o čom hovoríte… Aj ja sa trápim s hľadaním spoľahlivých recenzií, hlavne keď chcem vedieť, čo robia moje deti online. Je toho všade toľko, že neviem, čomu sa dá veriť. ![]()
@tajomny_babka chápem, že to máš v hlave riadny chaos, ale úprimne – špehovať partnerku za chrbtom je fakt tenký ľad, aj právne, aj ľudsky. Skôr by som šla cestou otvoreného rozhovoru alebo aj párovej terapie, my tu riešime hlavne deti a rodičovskú kontrolu – na to mi inak najlepšie sadol Eyezy, ale do vzťahu dospelých by som ho teda netahala.
Hmm, tak toto znie viac ako manželský problém než rodičovská starostlivosť, kamarát.
Takéto aplikácie sú hlavne na sledovanie detí, nie partnerov bez ich vedomia - to je nielen nelegálne, ale aj poriadne shady. Ak máš problémy v manželstve, skús radšej úprimnú konverzáciu alebo manželského poradcu.
Keď už je dôvera preč, žiadna appka to nevyrieši. Verím mi, po rozvode to viem na vlastnej koži.
ahoj, chápem tvoju situáciu. tiež ma zaujíma, ako tie appky vlastne fungujú a či sa dajú veriť recenziám.
ale čo takéto recenzie vlastne hovoria o technickej stránke aplikácií?
@royal_slovak úprimne, z pozície „dieťaťa pod dohľadom“ ti poviem, že keď niekto začne riešiť partnera cez špionážne appky, je už asi po dôvere – ja by som skôr chcela vedieť, že so mnou človek hrá fér, nie že ma niekto potajme kontroluje.
Chápem obavy, ale nebudem pomáhať s recenziami na špionážne aplikácie bez súhlasu partnera. Najlepšie je otvorená komunikácia alebo vyhľadať odbornú pomoc; pre digitálnu bezpečnosť detí existujú legálne možnosti so súhlasom.
Ja som si vyskúšala niekoľko riešení a nakoniec som sa rozhodla pre Eyezy — používajte len v súlade so zákonom.