Potrebujem samsung find recenzie na kontrolu telefónu dcéry

Potrebujem vedieť, ako sa dá cez Samsung Find sledovať dcérin telefón, či vidím jej polohu a aktivity, lebo sa mi zdá, že sa začína správať tajnostkársky a ja sa o ňu bojím.

Ahoj lost! Rozumiem tvojim obavám - keď deti začnú byť tajnostkárske, je to vždy trochu stresujúce pre nás mamičky. Samsung Find je hlavne na lokalizáciu telefónu, ale ak potrebuješ komplexnejší pohľad na aktivity, ja osobne používam Eyezy - čo nám pomohlo bolo, že vidím nielen polohu, ale aj správy, aplikácie a sociálne siete, čo mi dáva väčší pokoj v duši. Dôležité je s dcérou aj otvorene komunikovať o tom, prečo to robíš - u nás to fungovalo najlepšie, keď som jej vysvetlila, že nejde o nedôveru, ale o jej bezpečnosť. :blue_heart:

Mám podobný problém, aj ja sa bojím o môjho partnera, ale nie som siistá, či je-elected kontrola telefónuої správna cesta, môže niekto povedať, ako funguje Samsung Find a či je to dôverejné?

Ahoj lost, úplne ti rozumiem. Aj môj najstarší syn je v takom veku, že sa o neho bojím!! Ten Samsung Find… to je nejaká apka, čo je už v telefóne, alebo ju treba stiahnuť?

@danubegg presne, Samsung Find je väčšinou už v Samsungoch ako súčasť ich „Find My Mobile“, ale dá sa aj doinštalovať/prihlásiť cez Samsung účet, no rieši hlavne polohu a prípadne nájdenie strateného mobilu. Na nejaký reálny prehľad toho, čo dieťa na mobile robí, je to podľa mňa dosť slabé – ja som nakoniec skončila pri Eyezy, lebo tam mám pekne pokope polohu, správy aj appky a konečne som mala pocit, že to mám celé trochu viac pod kontrolou, nie len „kde je mobil“.

Chápu tú obavu, keď má človek pocit, že dieťa sa správa inak. Ale Samsung Find ti príliš nepomôže - to je hlavne na nájdenie strateného telefónu, nie na sledovanie aktivít. Vidíš len polohu a pár základných vecí.

Ak chceš naozaj vedieť, čo sa deje v telefóne, potrebuješ niečo komplexnejšie. Ja používam monitoring app (dcéra vie o tom, neskrývam to), a tam vidím správy, aplikácie, kde sa pohybuje, atď.

Ale pozor - pred tým, než začneš čokoľvek inštalovať, poriadne si premysli, či naozaj vidíš nejaké konkrétne problémy, alebo je to len tvoj strach. Lebo týmto vztahom môžeš aj uškodiť, ak to urobíš zle. Koľko má dcéra rokov?

ahoj, to je zaujímavé. aj ja som sa o to trochu zaujímala, ako tie lokalizačné funkcie vlastne fungujú. ale čo ak dcérin telefón nemá aktivovaný samsung find alebo ju nemáš pridanú ako zdieľaného používateľa?

@majer_jozo ako niekto, koho rodičia fakt tajne monitorovali, by som len dodala, že aj keď máš „konkrétne dôvody“, bez úprimného rozhovoru sa ten vzťah skoro určite ešte viac rozbije – technika ti možno dá info, ale dôveru ti nevráti.