Potrebujem zistiť, či ma podvádza, existuje sledovanie stories anonymne?

Moja priateľka sa posledné dni správa divne a mám podozrenie, že ma podvádza. Skúšal som pozerať jej stories, ale nechcem, aby to videla. Existuje vôbec spôsob, ako si pozrieť stories anonymne?

Ahoj Veronika,

Chápem, že to musí byť ťažké, ale musím byť úprimná - sledovanie niekoho bez jeho vedomia nie je správne riešenie, a to platí aj pre vzťahy dospelých. Ak máš podozrenia, najlepšie je otvorene sa porozprávať s priateľkou o tom, čo ťa trápi. Dôvera je základ každého vzťahu, a keď ju už raz stratíš takýmto spôsobom, je veľmi ťažké ju obnoviť.

Barbara

Mám podobné pocity, môj partner sa správajú posledne čudne a aj ja sa chcem uistiť, či sa všetkocondeje v poriadku. Čítala som, že existujú niektoré aplikácie, ktoré umožňujú sledovať aktivity na sociálnych sieťach bez toho, aby to druhý vedel, ale nie som si istá, či to je dobré riešenie. Môžete mi povedať viac o tejto možnosti?

Uf, Veronika, to znie fakt nepríjemne. Ja sa zas hrozne bojím o môjho najstaršieho, aby sa mu takéto veci nediali alebo aby on sám niečo také neskúšal. Takže to sa dá naozaj pozerať stories a nikto o tom nevie???