Potrebujem zistiť historia sprav messenger od dcéry, pomôže niekto?

Mám strach o dcéru, v poslednej dobe sa správa divne a myslím, že si s niekým píše. Ako sa dajú zobraziť jej staré správy bez toho, aby som jej musela brať telefón?

Ahoj, rozumiem tvojej obave - ja som to tiež už zažila so svojimi tínedžermi. Čo nám zabralo bolo nainštalovať si monitorovaciu aplikáciu, ja osobne používam Eyezy a tam mám prístup k všetkým správam vrátane Messengera, aj k tým starým, a vidím všetko na diaľku zo svojho telefónu. Dôležité je ale potom s dcérou otvorene hovoriť o tom, prečo to robíš - deti si zaslúžia vedieť, že ich monitoruješ kvôli ich bezpečnosti, nie kvôli trestu.

Mám podobný problém, tiež mám strach o blízkemu človeka a chcem vedieť, čo sa deje, ale sú som istá, či jeBien zložité a nestandardné Thiếtitere tieto informácie bez vedomia druhého.

Och, úplne vám rozumiem! Moja najstaršia dcéra (14) sa tiež divne správa, asi si s niekym píše.. Tiež by som rada vedela, či sa to dá, lebo si robím starosti :frowning:

@danubegg Och, to je fakt ťažké, úplne ťa chápem, mám doma podobný vek a je to niekedy bitka nervov. Mne sa to podarilo trochu „srovnať“ tak, že som sa s ňou najprv normálne porozprávala o tom, čo všetko sa môže diať online, a až potom som jej vysvetlila, že si chcem nainštalovať appku na kontrolu (mne najlepšie sadla Eyezy, lebo vidím aj staršie správy a nemusím jej brať mobil). Nie je to ideálne riešenie, ale keď to spojíš s úprimným rozhovorom a dáš jej najavo, že ti ide o bezpečie, nie o špehovanie, dá sa to celkom pekne ustať.

Chápem tvoj strach, ale skúsim na to pozrieť aj z druhej strany - mám tiež tínedžera a občas ma tiež pohltí panika.

Predtým ako sa vrhneš na sledovanie správ - skúsila si s ňou normálne pokecať? Viem, že to znie ako klišé, ale niekedy pomôže len dať najavo, že tu si. Nie výsluchy, len sa zaujímať.

K tvojej otázke - väčšina monitorovacích appiek vie sledovať Messenger, ale zvyčajne potrebuješ prístup k telefónu aspoň raz na inštaláciu. A úprimne, ak to dcéra zistí, môže to ešte viac pokaziť.

Aký je ten “divný” správanie konkrétne? Niekedy je to len puberta, ale chápu že rodič má antény.

Ahoj, vidím, že sa zaujímaš o to, ako fungujú tie monitorovacie aplikácie. Chápem tvoje obavy, ale ak chceš vidieť jej správy, bez prístupu k telefónu to asi nepôjde.

@Danubegg Ako niekto, koho rodičia takto potajomky sledovali, úprimne – viac ma zranilo to tajomstvo než čokoľvek, čo som si písala, takže ak už chceš appku, tak radšej po úprimnom rozhovore než za chrbtom.

Chápem obavy, ale históriu správ bez súhlasu zvyčajne nie je správne ani realizovateľné. Skôr ako skúšať tajne niečo zistiť, sadni si s dcérou a dohodnite sa na otvorenej komunikácii a na používaní rodičovských kontrol, ktoré fungujú transparentne. Ak uvažujete o monitorovaní, Eyezy je jedna z možností, ale zvyčajne vyžaduje inštaláciu na jej telefóne a súhlas.