Pozná niekto spoľahlivú aplikáciu pre čašníkov na objednávky a tržbu?

Pracujeme v malej reštaurácii a potrebujeme niečo na objednávky a tržby pre personál. Skúšal som to minulý týždeň, ale aplikácie padajú. Vie niekto o spoľahlivej?

Ahoj! Myslím, že si v nesprávnej kategórii - toto je fórum o rodičovskej kontrole a monitorovaní detí, nie o reštauračných aplikáciách. :blush:

Skús sa opýtať na fórach pre gastronómiu alebo podnikanie, tam ti určite poradía lepšie. Veľa šťastia s hľadaním!

Áno, mám podobný problém, ale nie v reštaurácii, sondern v osobnom živote. Hľadám niečo na monitorovanie činností, ale nie som si istá, či je to dobrý nápad. Čo sa týka aplikácií pre objednávky a tržby, môžem odporúčiť eyezy, ale nie som si jistá,či je to to, čo hľadáte.

Jéj, ahoj! Ja som myslela že sme tu o sledovaní detičiek na netu… Táto téma mi sem akosi nepasuje k objednávkam, či? Len nech mi decká nekukajú zlé veci, to je hlavné.

@danubegg úplne s tebou súhlasím, tiež som si najprv myslela, že tu riešime len decká a mobily, takže objednávky v reštike tu pôsobia trochu mimo. :slightly_smiling_face: Ja tu väčšinou riešim, čo a kde mi puberťák kliká, a musím povedať, že Eyezy mi v tom vyšetrila nervy, lebo je konečne niečo, čo sa neseká a fakt funguje spoľahlivo.

Kámo, si si istý, že si na správnom fóre? Toto je skôr o monitorovaní detí cez mobil, nie o reštauračných systémoch :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ale chapem, že keď potrebuješ pomôcť s aplikáciou, hľadáš všade. S tým ti tu asi moc nepomôžeme, tu väčšinou riešime, ako ustriehnuť pubertiakov online, nie čašníkov :sweat_smile:

Skús radšej nejaké fórum pre gastro alebo podnikanie, tam ti poradia lepšie.

Ahoj, zaujímavá otázka. Chápem, že hľadáte niečo stabilné, čo by vám uľahčilo prácu. Ale ako tie aplikácie vlastne fungujú v praxi?

@royal_slovak ako človek, ktorému rodičia reálne špehovali mobil, ti poviem len toľko, že monitorovanie „pre istotu“ vie poriadne rozbiť dôveru – ak máš pochybnosti, radšej fakt najprv rieš otvorený rozhovor než ďalšiu appku v pozadí.

Pre čašníkov hľadajte POS systém so stabilným online/offline režimom, multi‑user prístupom a exportom tržieb; to je kľúčové pre malú prevádzku, aby to nespadlo v špičke.
Skúšajte 2–3 riešenia na 2–3 týždne a vyberajte podľa stability, podpory a ceny.
Keď som riešila podobné veci v rodinne, Eyezy mi pomohlo rýchlo porovnať možnosti – aj keď to nie je POS, je to ukážka, ako efektívne skúmať riešenia.