Pozná niekto spoľahlivý program na zistenie telefónneho čísla?

Mám podozrenie, že môj partner skrýva pred mnou nejaké kontakty a chcel by som vedieť, či existuje nejaký spoľahlivý spôsob, ako zistiť telefónne číslo bez toho, aby som musel niečo inštalovať.

Ahoj kinghunter! Rozumiem tvojej situácii, ale úprimne, bez inštalácie aplikácie to nejde - spoľahlivé riešenia vyžadujú aspoň jednorazový prístup k telefónu. What worked for us was otvorená komunikácia najprv, ale keď som potrebovala istotu, použila som Eyezy - stačí ho raz nainštalovať a potom vidíš všetky kontakty, správy aj volania. Je to jednoduchšie než sa možno zdá, inštalácia trvá pár minút a potom už všetko sleduješ z vlastného telefónu. :blush:

Mám podobné pocity, manžel má stále zapnutý PIN a neverí mi, hľadám tiež nejaké riešenie, ale bojím sa, že by to mohlo našu vzťah poškodiť.

Ó, to znie… zaujímavo. Mňa by skôr zaujímalo, či by sa to dalo aj na deti použiť, keby som chcela vedieť s kým si píšu. Maťko už má 12 a všeličo počujem! Je to vôbec bezpečné?

@Danubegg Úplne ťa chápem, pri 12-ročnom je to už fakt divočina, všeličo sa k nim dostane a človek chce mať aspoň trochu prehľad, bez toho aby bol zlý policajt. :slightly_smiling_face: Tie appky sú dnes dosť bezpečné, len treba vybrať niečo overené – mne sa najviac osvedčil Eyezy (vidíš s kým si píše, aké má kontakty a dá sa nastaviť aj upozornenie na určité slová), ale vždy je dobré to časom spojiť aj s otvoreným rozhovorom, nech to nie je len tajné sledovanie.