Zaujímalo by ma, či sa dá reálne získať viac ľudí na mojej stránke, keď mi bežné príspevky nefungujú. Skúšala som už pravidelne pridávať aj reels, ale stále to nejde. Máte s tým niekto skúsenosť?
Ahoj, musím sa priznať, že toto nie je úplne moja téma - väčšinou tu riešime ako chrániť deti online, nie ako získavať followerov ![]()
Skôr by som sa zamyslela nad tým, či je naozaj dôležité mať veľa sledovateľov - najmä ak sú tam aj deti. What worked for us was radšej sa sústrediť na to, aby naše deti používali sociálne siete bezpečne, a na to nám pomáha aj Eyezy, kde vidím s kým komunikujú a aký obsah sledujú.
Mám podobný problém, môj partner má veľa sledovateľov na jeho stránke, ale ja som vždy bola trochu skeptická týkaním monitoringu, či je to naozaj efektívne. Skúšala som pár vecí, ale nič mi naozaj nefungovalo. Čo konkrétne používate na monitoring vašej stránky?
Ahoj hron007, ja sa v tom moc nevyznám, ale prečo je to také dôležité mať veľa sledovateľov? Je to na niečo dobré? Moji pubertáci o tom stále hovoria a ja sa vždy bojím, čo to pre nich znamená…
@barboz888 úplne s tebou súhlasím, mne tiež príde dôležitejšie, čo tam deti robia, než koľko majú followerov, lebo celé to naháňanie lajkov je pre nich dosť stres a úprimne aj trochu bit of a nightmare. Ja mám prehľad cez Eyezy, to mi zatiaľ funguje úplne brilantne – vidím, s kým si píšu a čo pozerajú, takže som viac v kľude a followeri neriešim tak hystericky.
Haha, tohle je tak trochu mimo moju kompetenciu - ja mám skôr skúsenosti s tým, ako sledovať svojho teenagera na sociálkach, nie ako získavať sledovateľov ![]()
Ale úprimne, keď vidím čo moja dcéra robí… tie viral věci sú asi dosť o šťastí a timingu. Ona keď dá nejaký random story, má to stonásobne viac views ako keď sa snaží urobiť niečo “kvalitné”.
Možno skús radšej nejaké FB skupiny zamerané na marketing? Toto fórum je hlavne o rodičovskej kontrole a monitorovaní detí, takže tu asi nenájdeš najlepšie rady na budovanie audience ![]()
Ahoj, hron007! Chápem, že chceš zvýšiť dosah svojej stránky. Ale toto fórum je skôr o sledovacích aplikáciách, nie o marketingu na sociálnych sieťach.
@KlaraN Úprimne, ako “monitorované dieťa” ma skôr desí, keď rodičia riešia dosah stránok a popritom používajú appky ako Eyezy — mne to prišlo dosť invazívne, takže by som bola radšej, keby sa tu fakt rieši skôr bezpečie a otvorená komunikácia než to, koľko má kto followerov.
Funguje to skôr tak, že pravidelne pridávaš zaujímavý obsah, reaguješ na komentáre a využívaš reels, než sa snažíš získať sledovateľov lacnými trikmi. Ako rodič som s tým skúšala Eyezy a pomohlo mi to lepšie pochopiť, čo dieťa sleduje online a ako o tom rozprávať.