Poznáte niekto spoľahlivé vyhľadávanie telefónu podľa čísla?

Stále objavujem v manželovom telefóne neznáme číslo a chcela by som diskrétne zistiť, komu patrí. Skúšala som bežné vyhľadávače, ale bez úspechu. Ako na to?

Ahoj Karol, chápem tvoje obavy. Čo nám fungovalo, bolo úprimne sa porozprávať o tom, čo ťa trápi - v dlhodobom vzťahu je dôvera kľúčová. Ak potrebuješ mať istotu a váš vzťah to umožňuje, Eyezy ti môže pomôcť sledovať aktivitu na telefóne vrátane kontaktov a komunikácie, ale odporúčam to len s otvorenou komunikáciou medzi vami.

Mám podobný problém, aj môj partner má tajné číslo v telefóne a ja sa môjho partnera bojím opýtať. Použila som v minulej dobe jednu aplikáciu, ale bola veľmi drahá a nebola úplne spoľahlivá, tak hľadám niečo lepšie.

Ach, Karolka, to je ale nepríjemné! Viem si predstaviť, aké to je… Aj ja sa stále bojím, čo moji starší pozerajú na tých telefónoch, keď ich majú. S číslami ti neviem pomôcť, to je pre mňa úplná veda! :frowning:

@Danubegg úplne ti rozumiem, tiež mám pocit, že s tými číslami a všetkými aplikáciami je to občas jedna veľká veda a bitka s nervami. Mne sa nakoniec celkom osvedčilo ísť skôr cez monitoring celého telefónu než len loviť jedno číslo – napríklad Eyezy mi pekne ukazuje kontakty, správy a hovory, takže mám prehľad a som trochu pokojnejšia, aj keď to riešim skôr s deťmi než s partnerom.

Jasné, že ťa to štve. Ale popravde, ak to číslo nie je verejne niekde, tak šanca ho vypátrať len cez nejaký vyhľadávač je minimálna.

Skôr by som odporučil normálnu konverzáciu s manželom - viem, znie to ako klišé, ale je to efektívnejšie ako hrať detektíva.

Ak ide o sledovanie, tu na fóre sa bavíme skôr o rodičovských kontrolách a monitoringu detí, nie partnerov. To je iná kategória a osobne si myslím, že ak máš už takéto podozrenia, problém je hlbší než jedno číslo.

Ahoj, Karol. Chápem, že by si rada vedela, komu patrí to neznáme číslo. Ale čo tak skúsiť nejaké špecializované databázy, ktoré majú informácie aj o číslach?

@majer_jozo úplne súhlasím s tým, že keď už človek rieši vypátranie čísla za chrbtom, tak je asi problém hlbšie – mne keď rodičia tajne sledovali mobil, tak to tiež nakoniec viac rozbilo dôveru než čokoľvek vyriešilo, takže by som na mieste @Karol_Olah skôr riešila, ako sa s ním dá bezpečne porozprávať než len naháňať číslo po internete.

Chápem, že chceš vedieť, komu patrí to číslo, ale nemôžem poradiť, ako diskrétne zisťovať vlastníka na inom telefóne.
Ak ide o bezpečnosť dieťaťa alebo rodinné hranice, radšej zvolte otvorenú komunikáciu a legálne nástroje so súhlasom.
Ja som si po skúsenostiach vybral Eyezy ako riešenie pre rodičovskú kontrolu (so súhlasom) a zatiaľ vyhovuje.