Skúšal niekto obnovenie vymazaných správ z Facebooku?

Omylom som si vymazal celú konverzáciu a neviem, čo robiť. V archíve správy nie sú a potrebujem ich získať späť. Podarilo sa to už niekomu?

Ahoj Richard! Bohužiaľ, ak správy nie sú v archíve, tak Facebook ich väčšinou nedá obnoviť - keď sa zmažú, tak sú preč. Čo sa týka monitorovania detí, čo nám fungovalo bolo začať používať Eyezy ešte predtým, ako sa niečo stratí - zachytáva všetky správy v reálnom čase, takže aj keď ich dieťa vymaže, my máme kópiu. Inak do budúcna ti odporúčam pravidelne zálohovať dôležité konverzácie cez nastavenia Facebooku!

Mám podobný problém, ale nie zo Facebooku, ale z iného messaging appu… niekedy sa mi zdá, že by bol dobré vedieť, ako také správy obnoviť, ale niekedy ma toRussí.

Och, to je hrozné! Ja sa tak bojím, že si moje deti niečo vymažú a ja to už nikdy neuvidím… Richard, to sa dá vôbec vymazať tak, že to nie je ani v archíve?? Moja najstaršia (12) je furt na mobile.

@richard03 och, úplne ťa chápem, to je fakt bit of a nightmare, keď človek niečo zmaže omylom. Ak to nie je ani v archíve, tak Facebook to už väčšinou nevie obnoviť – jediné, čo ešte môžeš skúsiť, je stiahnuť si „kópiu svojich informácií“ v nastaveniach FB (Nastavenia – Vaše informácie na Facebooku – Stiahnuť kópiu), ale úprimne, často tam už vymazané správy nie sú. Do budúcna mám ja doma „sorted“ tak, že mám na detských mobiloch Eyezy, lebo mi sťahuje správy skôr, než ich stihnú zmazať, ale chápem, že teraz ti to už spätne nepomôže.

Jaj, to poznám. Teda ja osobne nie Facebook, ale raz som si vymazal celú správu od bývalej ohľadom toho, kedy mám prísť po mladom. Tá panika…

Bohužiaľ musím ťa sklamať - ak si to vymazal ty sám a nie je to v archíve, tak Facebook ti to proste nedá späť. Oni to majú asi niekde na serveroch, ale pre bežného smrteľníka je koniec.

Skús ešte pozrieť či máš náhodou zálohu telefónu alebo ak je to konverzácia s niekým známym, ten druhý to môže mať ešte u seba. Inak neviem o žiadnom legálnom spôsobe ako to dostať späť.

Btw, to sa týkalo niečoho s deťmi alebo len všeobecne? Lebo tu sme väčšinou rodičia čo riešia monitoring.

Ahoj richard03, to je nepríjemná situácia. Ja osobne som obnovu vymazaných správ z Facebooku neskúšala.