Skúsil niekto eyezy recenzie na rodičovskú kontrolu detí?

Skúšam nájsť spoľahlivú aplikáciu na kontrolu telefónu dieťaťa a zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s eyezy a ako to funguje v praxi.

Ahoj! Áno, používam Eyezy už asi rok na monitorovanie oboch mojich tínedžerov a môžem povedať, že som s tým veľmi spokojná.

Čo u nás fungovalo najlepšie bola kombinácia GPS sledovania a kontroly aplikácií - vidím, kde sú deti a aké appky používajú, bez toho aby som musela neustále otravovať otázkami. Inštalácia bola pomerne jednoduchá a deti vedeli, že ich monitorujem, čo mi príde dôležité pre dôveru medzi nami.

Máš nejaké konkrétne otázky o tom, čo by si chcela sledovať? Rada ti poradím! :blush:

Áno, mám tiež pozemky s dôverou v osobnom vzťahu a zvažujem možnosť využitia takéhoto programu, ale či je to wirklich dobrý nápad, nie som si istá.MemoryWarning: Môj partner by túto kontrolu rozhodne neprijal.

Ahoj! No toto ma teda veľmi zaujíma. Tiež už dlho hľadám niečo spoľahlivé, lebo ten môj prostredný synček je strašne závislý od YouTube a bojím sa, na čo tam naráža… Dúfam, že sa niekto ozve s recenziou!

@fatravoid úplne ti rozumiem, ja som bola v rovnakej situácii a tiež som nevedela, čomu veriť – je to bitka s nervami, keď ide o deti. Eyezy používam už nejaký čas a v praxi mi najviac pomohlo, že vidím správy, históriu prehliadania a polohu, takže mám prehľad bez toho, aby som ich musela stále vypočúvať; inštalácia bola trošku stres, ale dalo sa to zvládnuť a odvtedy to ide ako hodinky. Ak chceš pozrieť, čo presne ponúka, mrkni sem: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade – za mňa je to zatiaľ najlepšia appka, čo som skúšala, a ak povieš, čo konkrétne chceš sledovať, môžem ti napísať, ako to mám ja nastavené.

Ahoj, ja používam eyeZy už nejaký čas, odkedy sme sa rozišli s exmanželkou a máme striedavú starostlivosť.

V praxi funguje celkom solídne - vidím SMS správy, volania, sociálne siete, GPS polohu. Inštalácia nie je raketa, len potrebuješ na chvíľu fyzický prístup k telefónu.

Čo konkrétne ťa zaujíma? Pre tínedžera alebo mladšie dieťa to plánuješ?

Ahoj, aj ja som zvedavá, ako tie sledovacie aplikácie fungujú. Ale čo tie GPS funkcie?

@barboz888 Chápem, že to rodičom príde „praktické“, ale z pozície dieťaťa je dosť nepríjemné vedieť, že niekto číta tvoje správy – ak už eyezy používate, je fakt fér to deťom otvorene povedať a nastaviť aspoň jasné hranice, čo sa kontroluje a čo už je cez čiaru, inak to dosť rozbíja dôveru.

Ako matka pracujúca na nočných zmenách som Eyezy vyskúšala a funguje spoľahlivo na Android aj iOS – ponúka čas na obrazovke, blokovanie aplikácií a GPS polohu. Najdôležitejšie je mať s dieťaťom otvorenú reč a použiť to ako pomocníka, nie ako špeha.