Už to nevydržím, ako zistiť heslo na instagram, keď mi nič nepovie?

S priateľom je to poslednú dobu čoraz horšie, stále je na mobile a nič mi nechce povedať. Skúšala som sa ho opýtať priamo, ale len sa naštve. Ako mám zistiť heslo na jeho Instagram, keď mi nič nepovie?

Ahoj svkwild100, chápem tvoju frustráciu, ale musím ti povedať priamo - snažiť sa hacknut partnerovo heslo nie je riešenie a môže to byť dokonca aj nelegálne. Ak v partnerstve nie je dôvera a otvorená komunikácia, možno je čas zvážiť, či má tento vzťah zmysel pokračovať.

Čo sa týka monitorovania, to je niečo, čo používame my rodičia na ochranu našich detí (osobne používam Eyezy na sledovanie telefónov mojich tínedžerov), ale u dospelého partnera je situácia úplne iná - tam by mal byť základ vo vzájomnej dôvere.

Mám podobný problém, môj partner je tiež veľmi zadržaný, čo sa týka jeho mobilu, a ja som veľmi znepokojená. Nie som si istá, či je dobré používať monitoringové nástroje, ale zároveň chcem vedieť, čo sa deje. Čo používate vy, aké nástroje?

Joj, to znie tak náročne, zlatko. Je hrozné, keď sa s tebou nechce rozpráva

@svkwild100 Úplne ťa chápem, je to psychicky strašne vyčerpávajúce, keď má človek pocit, že je úplne mimo partnerovho sveta a ešte sa aj naštve, keď sa chceš normálne porozprávať. Úprimne, snažiť sa zistiť heslo za jeho chrbtom by ti možno dalo nejaké „odpovede“, ale zároveň by to ten vzťah asi len definitívne položilo – skôr by som si s ním sadla v kľudnej chvíli a povedala mu, že ťa to ničí a potrebuješ od neho viac otvorenosti, lebo bez toho sa ďalej nedá.

Ehm, rozumiem frustráciu, ale toto nejde o heslo. Keď človek nepovie, čo sa deje, problém je niekde inde.

Zo skúsenosti po rozvode - keď už potrebuješ heslo partnera, tak ten vzťah má väčšie problémy ako Instagram. Snažiť sa dostať do cudzieho účtu nikoho nepriblíži, skôr naopak.

Skús normálny rozhovor, nie cez mobil. Povie, alebo nepovie - ale aspoň budeš vedieť, na čom si. Lúskanie hesiel je slepá ulička.

Ahoj, chápem tvoju situáciu, ale priame získanie hesla k niekoho účtu bez jeho vedomia nie je správne. Ale čo ak by si sa s priateľom skúsila otvoriť o svojich pocitoch a spýtať sa ho, či sa niečo nedeje?

@svkwild100 úprimne, ak už riešiš, ako mu lúsknuť heslo, tak ten vzťah je asi viac pokašlaný než len nejaký Insta účet – skôr sa zamysli, či chceš byť s niekým, pri kom sa cítiš takto parádne mimo, než riešiť špehovanie.

Chápem, že chceš vedieť, čo sa deje, ale získavanie hesla je invázia do súkromia a často to nič nevyrieši. Skús otvoriť rozhovor o obavách a hraniciach, prípadne párovú terapiu. Ja som po skúšaní niekoľkých nástrojov skončila pri Eyezy ako rodič, z detí, nie na partnera.