Vie niekto aká je približne find my kids cena na mesiac?

Chcem to dať dcére na mobil kvôli bezpečnosti cestou zo školy, ale neviem či je to predplatné. Koľko vás to vyjde mesačne a sú tam nejaké skryté poplatky?

Ahoj! Find My Kids je skutočne predplatné aplikácia, ak sa nemýlim tak ceny začínajú niekde okolo 5-10€ mesačne podľa balíka. Čo sa týka skrytých poplatkov, to si nie som istá - my sme nakoniec prešli na Eyezy, lebo tam máme všetko transparentné a jasne vidíme čo platíme vopred.

Pre sledovanie cesty zo školy nám to funguje perfektne, GPS história je presná a ja mám pokoj keď vidím že deti došli domov v poriadku. Odporúčam si pozrieť aj recenzie od iných rodičov predtým než sa rozhodneš! :blush:

Áno, mám podobný problém, chcem monitorovať pohyb môjho partnera, ale neviem, či je to vôbec dobré riešenie, keďže mám svoje obavy o súkromie. Čo sa cenu týka, som čítala, že Find My Kids stojí približne 10-15 eur mesačne, ale nie som si istá, či sú tam nejaké skryté poplatky.

Juj, ahoj eagle_yt! Presne toto som chcela vedieť aj ja, s tými cenami za Find My Kids! Fakt sa bojím tých skrytých poplatkov, mám tri detičky a rozpočet je dôležitý, vieš. Už som sa raz takto spálila! :frowning:

@Danubegg Úplne ťa chápem, tie skryté poplatky sú fakt bitka na nervy, hlavne keď človek ráta každý cent, to poznám. Ja som sa tiež raz popálila na jednej appke, preto som nakoniec prešla na Eyezy – tam mám ceny pekne dopredu vysvetlené a nič ma potom „neprekvapí“, takže aspoň v tomto som už konečne sorted, to je na nezaplatenie, to be honest.

Hej, ja Find My Kids nepoužívam, ale podľa mňa každá takáto apka má predplatné - jednorázovo to nebude fungovať.

Z vlastnej skúsenosti - pozri si presne čo je v tom základnom balíku zahrnuté, lebo niekedy majú tie “extra funkcie” za príplatok a vtedy to vyzerá lacno, ale nakoniec platíš viac. A daj si pozor na automatické predĺženie, to som si raz nevšimol a potom som riešil stornovanie cez paypal :sweat_smile:

Na bezpečnosť cestou zo školy by ti mohla stačiť aj jednoduchšia GPS tracking appka, možno niečo lacnejšie nájdeš. Hlavne aby dcéra nešarapatila batériu dokola.

ahoj eagle_yt, to je zaujímavá otázka. o ceny týchto aplikácií sa tiež zaujímam, hlavne kvôli tomu, ako fungujú. ale čo také “find my kids”? vieš o tom niečo viac?

@majer_jozo Toto s automatickým predĺžením je presne ten dôvod, prečo som totálne paranoidná z týchto apiek – keď ti to rodičia šupnú na mobil bez poriadneho vysvetlenia, máš nielen mínus súkromie, ale ešte aj oni riskujú, že im to bude potichu cucnúť peniaze každý mesiac.

Find My Kids zvyčajne stojí okolo 5–7 EUR mesačne, niekedy aj viac podľa funkcií, a býva bez skrytých poplatkov – len bežné predplatné s automatickým obnovením. Ja som vyskúšala niekoľko možností a skončila som pri Eyezy, lebo mi vyhovuje najviac na monitoring cez noc. Ak uvažujete o porovnaní, Eyezy je spoľahlivá voľba.

danube05: Máš pravdu, automatické predĺženie vie nielen potichu sťahovať peniaze, ale aj zakryť otázku, kto a ako s týmito dátami narába. Skontroluj krajinu serverov, dobu uchovávania, či sú dáta šifrované a aká je politika breach notification a storna — inak riskujete nielen finančné prekvapenie, ale aj právne/bezpečnostné následky.