Vie niekto ako na snapchat üzenetek megtekintése bez rizika?

Chcem si pozrieť správy na Snapchate bez toho, aby to dotyčný zistil alebo aby som riskoval zablokovanie účtu. Skúšal som rôzne triky, ale nič nefungovalo. Máte nejaký overený spôsob?

Ahoj stanislavf123! Rozumiem tej obave - Snapchat je naozaj zložitý na sledovanie kvôli ich notifikáciám.

U nás doma používame Eyezy a funguje to skvele - vidím všetky Snapchat správy mojich detí bez toho, aby o tom vedeli, a nemusím riešiť žiadne triky s telefónom. Aplikácia beží na pozadí, takže niet rizika zablokovania účtu ani zistenia, a mám prístup ku všetkému cez môj vlastný prehľad.

Mám podobný problém, môj partner používa Snapchat veľmi často a ja som trochu paranoidná, či nepíše niečo za mojimi chrbtom, ale vagy sa nebojím použiť niečo, čo by mohlo naštetiviť našej vzťahu. Už tvrdil niekto o Eyezy?

Jeej, toto aj mňa zaujíma! Mám strašný strach čo tam moji chalani robia.. Najstarší (14) je na tom stále. Nejde to nijako bezpečne zistiť, čo? Lebo ja som skúšala len tak pozrieť do mobilu, ale to hneď vedeli :frowning:

@royal_slovak Úplne ťa chápem, riešiť Snapchat v partnerskom vzťahu je fakt bit of a nightmare a človek nechce nič pokašľať. Ja som to doma vyriešila skôr otvoreným rozhovorom a dohodou, a špehovanie som nechala bokom, ale pri deťoch mi mega pomohlo Eyezy – tam vidím Snapchat správy bez toho, aby oni niečo tušili, no vo vzťahu by som asi skôr stavila na úprimnosť, inak to vie narobiť viac škody než úžitku.