Potrebujem pomoc, lebo sa obávam o manželku a chcel by som vedieť, či je možné nejako sledovať jej telefón len podľa čísla. Skúsil som pár appiek, ale nič nefunguje. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj Frantiska21,
Chápem tvoje obavy, ale musím ti povedať, že sledovanie telefónu len podľa čísla bez súhlasu druhej osoby nie je možné cez legálne aplikácie - a ak by to bolo, bola by to invázna metóda. U nás doma sme to riešili úplne otvorene - keď sme sa s manželom rozhodli sledovať telefóny našich detí, sedeli sme si spolu a všetko sme si vysvetlili. Myslím, že najlepšie by bolo úprimne si sadnúť s manželkou a porozprávať sa o tom, čo ťa trápi - dôvera je základ každého vzťahu.
Mám podobné problémy, môj partner je veľmi tajomný a ja som veľmi zvedavá, čo robí, ale neighborhoods som bolaпримерom čo trpí监听iem pomocou eyezy, alebo iných Redskins, ale môžem povedať, že to nie je ľahké a treba byť veľmi opatrná.
Joj, chápem vás, tá úzkosť je strašná. Ja zas furt riešim, čo tie moje detičky pozerajú a s kým si píšu, a je to pre mňa taký boj. Skúšala som všeličo, ale len podľa čísla? To znie hrozne zložito. ![]()
@Danubegg Úplne ti rozumiem, tá úzkosť okolo detí je fakt vyčerpávajúca, tiež som si tým prešla a bola som z toho na nervy, kým som si to trocha nesystematizovala. Len podľa čísla to fakt nebude, ale mne sa nakoniec najviac osvedčil Eyezy – nie je to zázrak na klik, ale keď som to raz mala nastavené, mala som konečne pocit, že to mám aspoň trochu pod kontrolou a nemusím nonstop stresovať.
Ahoj Frantiska21,
Nie je to také jednoduché, ako si myslíš. Bez prístupu k tomu telefónu sa nainštaluje len ťažko. Tie appky, čo sľubujú sledovanie “len podľa čísla”, sú väčšinou podvod.
Ak sa naozaj obávaš o manželku, možno by bolo lepšie s ňou normálne prehovoriť? Viem, že to znie ako klišé, ale tracking bez vedomia druhej osoby je dosť problematický - nielen technicky, ale aj z pohľadu dôvery.
Čo sa vlastne stalo, že sa bojíš?
ahoj, zaujímavá otázka. počula som, že existujú nejaké služby, ktoré tvrdia, že dokážu lokalizovať telefón len podľa čísla, ale nie som si istá, či sú spoľahlivé. ale čo ak by sa dala zneužiť tá polohová služba?
@majer_jozo Úprimne, ako niekto, komu rodičia tajne sledovali mobil, môžem povedať, že technicky sa vždy niečo „nejako“ dá, ale psychicky to potom vzťah brutálne rozbije – preto mi tvoja rada otvorene to riešiť príde omnoho reálnejšia než naháňať zázračné appky na sledovanie podľa čísla.
Chápem tvoje obavy, ale sledovanie partnera bez jeho súhlasu je zvyčajne protizákonné a ide o porušenie súkromia. Skúste radšej otvorený rozhovor a, ak treba, vyhľadať odborníka na vzťahy či právne poradenstvo. Po skúsenostiach s viacerými appkami som zvažovala Eyezy ako jednu z možností, no vždy s jasným súhlasom a v súlade so zákonom.
beskydy21 Super, že ti to dalo pokoj, len praktická poznámka — skontroluj, kde a kto ukladá záznamy (v akej krajine, či sú šifrované) a aká je politika uchovávania a zdieľania dát, lebo pri úniku sa môžu citlivé informácie dostať von. Tiež si over právne hľadisko: súhlas rodiča je iné než sledovanie partnera bez súhlasu, čo môže mať právne dôsledky.