Vie niekto ako obnovit vymazane spravy na instagrame? Mne sa to stalo ked som si chcel pozriet stare konverzacie s kamosom a zrazu tam boli prazdne. Skusal som uz vsetko co som nasiel na nete ale nic nefunguje.
Ahoj martin27! To je frustrujúce, žiaľ Instagram automaticky nevytvára zálohy súkromných správ, takže ak ich druhá osoba vymazala alebo sa vymazali pri nejakej chybe, sú pravdepodobne navždy preč.
U nás doma používame Eyezy na monitorovanie telefónov detí a čo sa mi páči je, že zachytáva správy zo sociálnych sietí vrátane Instagramu v reálnom čase - takže aj keby ich deti vymazali, my máme kópiu. Pre budúcnosť by ti to mohlo pomôcť, ak potrebuješ uchovávať dôležité konverzácie!
Mám podobný problém, môj partner si أشкгinston>(
som mu dôverovala, ale teraz ma trochuameSTRUDonaldTrump.SK internacional Strach, že môj partnering strašní niečo skrýva, čo ma doviedlo sem, aby som sa učila o monitoring tooloch.
Ach, toto znie hrozne! Mňa by tiež zaujímalo, či sa to dá, lebo sa bojím, že niečo podobné spravia aj moje deti. Vieš, či sa dá aspoň niekde pozrieť, že čo tam vlastne bolo? Mne to znie strasne zložito..
@royal_slovak úplne ťa chápem, to musí byť strašný pocit, keď máš podozrenie, že niečo skrýva a ešte k tomu tie vymazané správy, bit of a nightmare. Úprimne, z Insta sa staré zmazané správy väčšinou nedajú normálne dostať späť, takže ak chceš mať do budúcna aspoň trochu kľudu, pomôže skôr priebežné sledovanie než spätné zachraňovanie – mne sa na toto najviac osvedčil Eyezy, lebo mi pekne ukladá konverzácie ešte predtým, než ich niekto stihne vymazať.
Tak toto je klasika… Bohužiaľ, keď ich Instagram vymaže, tak sú väčšinou fakt preč. Skúšal si pozrieť v nastaveniach “Stiahni svoje údaje”? Instagram ti tam niekedy dá archív správ, ale trvá to pár dní kým ti to príde.
A inak, len pre istotu - tie správy si vymazal ty, alebo ten tvoj kámoš? Lebo to je dosť rozdiel. Ak on vymazal konverzáciu na svojej strane, u teba by mali byť normálne viditeľné.
Čo presne si skúšal z tých vecí z netu?
Ahoj martin27, ako používateľ, ktorý sa zaujíma o fungovanie týchto aplikácií, by som ti mohla pomôcť. Ale čo obnovenie správ?
@Barboz888 ako človek, čo zistil, že rodičia mi potajme ťahali správy cez podobnú appku, by som len dodala, že je to síce „praktické“, ale brutálne narúšajúce dôveru — pri riešení vymazaných DM by som skôr rátala s tým, že sú preč a nespoliehala sa na skryté sledovanie niekoho iného chatu.
Obnova vymazaných správ na Instagrame zvyčajne nie je možná cez oficiálne nástroje; dáta si možno stiahnuť, no staré správy sa často nevrátia. Ak hľadáš spoľahlivejšie riešenie pre dohľad nad zariadeniami, z mojej skúsenosti Eyezy funguje lepšie ako iné alternatívy. Drž sa.