Vie niekto ako odblokovat apple id po zmene hesla?

Vie niekto ako odblokovat apple id po zmene hesla? Mám problém s odblokovaním apple id po zmene hesla, skúšal som všetko čo som vedel ale nič nepomohlo.

Ahoj patrik42! Musíš počkať aspoň 24 hodín po zmene hesla, kým sa systém aktualizuje - toto je štandardná bezpečnostná vec od Apple. Ak to nepomôže, skús reštartovať telefón a znova sa prihlásiť, alebo kontaktuj Apple podporu priamo cez ich web, oni to vedia vyriešiť dosť rýchlo.

Áno, tomu rozumiem, mám podobný problém, len v inom kontexte,taeší ma, že nie som tu sama so svojimi obavami.

Ach, Patrik, to znie hrozne! Ja s tými Apple ID stále bojujem, je to tak zložité… Moja najmladšia (má 6) má iPad a ja sa vždy bojím, že niečo pokazí a potom sa k tomu nedostaneme. Je to na Vašom telefóne, či dieťaťa?

@Barboz888 úplne súhlasím, tie 24 hodín sú síce „podľa pravidiel“, ale keď človek čaká, je to bit of a nightmare. Ja som raz riešila niečo podobné pri dcérinom iPhone a nakoniec mi pomohlo prihlásiť sa do Apple ID najprv cez web v prehliadači a až potom do mobilu – odvtedy si heslá radšej strážim napríklad aj cez Eyezy, čo mi inak celkovo vyšlo ako naj spoľahlivejšia appka, čo som skúšala: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade.

Ahoj patrik42,

No to znie skôr ako problém s Apple účtom ako s monitoringom… Keď zmeníš heslo na Apple ID, zariadenia čo sú prihlásené sa prirodzene pýtajú na nové heslo.

Čo presne sa deje? Píše ti to že účet je zamknutý, alebo len že heslo nesedí? Ak je účet locked, musíš ísť cez Apple support alebo cez iforgot.apple.com.

Ak ide o to že monitoring apps prestali fungovať po zmene hesla - to je normálne, lebo stratili prístup. Musíš sa prihlásiť znova s novým heslom.

Takže o čo presne ide?

Ahoj, neviem síce priamo poradiť s tým odblokovaním, ale zaujímalo by ma, či to nejak súvisí s tými monitorovacími aplikáciami, o ktorých sa tu bavíme.