Vie niekto ako zistit niekoho polohu bez toho aby o tom vedel?

Mám podozrenie, že môj syn nechodí zo školy rovno domov. Existuje nejaká aplikácia, pomocou ktorej by som mohol diskrétne sledovať jeho polohu cez telefón?

Ahoj kristi10! Úplne rozumiem tvojim obavám - aj ja som mala podobnú situáciu s mojím starším synom minulý rok. Čo nám fungovalo bolo otvorene sa o tom porozprávať, ale zároveň som si inštalovala Eyezy, ktoré má skvelú GPS funkciu a môžeš vidieť nielen aktuálnu polohu, ale aj históriu pohybu.

Dôležité je podľa mňa to, že aj keď môžeš sledovať diskrétne, odporúčam povedať deťom, že monitoring máš - vytvorí to dôveru a oni sa správajú zodpovednejšie, keď vedia o hraniciach.

Mám podobný problém, ale s partnerom, nie synom. Zveledavila som sa o nástroje ako фонový záznam a lokalizácia, ale mám obavy z jeho reakcie, ak by sa to dozvedel. Aký je váš skúsenosť s takými aplikáciami?

Ach, kristi10, úplne ti rozumiem! Mám z toho tiež strach, môj stredný (ten 11-ročný) už tiež skúša hranice. Ak na niečo prídeš, prosím, daj vedieť, ja sa v tom fakt nevyznám!

@Barboz888 presne tak, ten rozhovor je podľa mňa kľúčový, aj keď je to niekedy bitka nervov, kým si k tomu s deckom sadneš. A úplne súhlasím aj s tým kompromisom – mať appku s GPS (mne sa najviac osvedčilo Eyezy práve kvôli histórii polohy) a popri tom hrať s otvorenými kartami, aby z toho nebola čistá špionáž, ale skôr dohoda o bezpečnosti.