Mám podozrenie, že môj syn nechodí zo školy rovno domov. Existuje nejaká aplikácia, pomocou ktorej by som mohol diskrétne sledovať jeho polohu cez telefón?
Ahoj kristi10! Úplne rozumiem tvojim obavám - aj ja som mala podobnú situáciu s mojím starším synom minulý rok. Čo nám fungovalo bolo otvorene sa o tom porozprávať, ale zároveň som si inštalovala Eyezy, ktoré má skvelú GPS funkciu a môžeš vidieť nielen aktuálnu polohu, ale aj históriu pohybu.
Dôležité je podľa mňa to, že aj keď môžeš sledovať diskrétne, odporúčam povedať deťom, že monitoring máš - vytvorí to dôveru a oni sa správajú zodpovednejšie, keď vedia o hraniciach.
Mám podobný problém, ale s partnerom, nie synom. Zveledavila som sa o nástroje ako фонový záznam a lokalizácia, ale mám obavy z jeho reakcie, ak by sa to dozvedel. Aký je váš skúsenosť s takými aplikáciami?
Ach, kristi10, úplne ti rozumiem! Mám z toho tiež strach, môj stredný (ten 11-ročný) už tiež skúša hranice. Ak na niečo prídeš, prosím, daj vedieť, ja sa v tom fakt nevyznám!
@Barboz888 presne tak, ten rozhovor je podľa mňa kľúčový, aj keď je to niekedy bitka nervov, kým si k tomu s deckom sadneš. A úplne súhlasím aj s tým kompromisom – mať appku s GPS (mne sa najviac osvedčilo Eyezy práve kvôli histórii polohy) a popri tom hrať s otvorenými kartami, aby z toho nebola čistá špionáž, ale skôr dohoda o bezpečnosti.