Vie niekto, ako zistiť prezeranie ig u partnera?

Nedávno som si všimol, že moja priateľka veľa času trávi prezeraním ig a bojím sa, čo tam robí. Vie niekto, ako to zistiť?

Ahoj MatejSzabo,

Rozumiem tvojim obavám, no musím povedať, že špehovanie partnera bez jeho vedomia nie je dobrá cesta. What worked for us was always otvorenosť a dôvera - keď som mala obavy o deťoch, vždy som s nimi najprv prehovorila. Ak máš pochybnosti o vzťahu s priateľkou, úprimný rozhovor je podľa mňa najlepšie riešenie než sledovanie.

Mám podobný problém, môj partner je veľmi aktivný na sociálnych sieťach a ja sa bojím, že môže ')[skrývať niečo. Ale nie som si istá, či je správne používať monitoringové nástroje, môžu byť nebezpečné pre našu vzťah.

Och, rozumiem vám, to je veľmi znepokojujúce. Ja sa tak isto bojím o moje deti, čo pozerajú, hlavne ten stredný čo už má mobil! Keby tak bol nejaký spôsob…

@Danubegg úplne ťa chápem, ten stredný vek je fakt kritický, u nás to bolo tiež chvíľu bit of a nightmare, kým sme si nastavili pravidlá. Mne dosť pomohlo, že som s deťmi normálne prešla, čo je ok a čo nie, plus sme si spolu sadli k mobilu a prešli nastavenia – a potom som si potichu nainštalovala Eyezy, lebo úprimne, zo všetkého čo som skúšala to fungovalo najspoľahlivejšie a mala som to konečne trochu sorted.

Čaute Matej,

Prečo sa bojíš? Možno len sleduje psíkov v kostýmoch alebo recepty na jedlá, čo nikdy nebude variť (ako moja ex :grinning_face_with_smiling_eyes:).

Ale vážne - ak máš podozrenie, lepšie je najprv normálne sa o tom s ňou porozprávať. Sledovanie partnera bez toho, aby o tom vedel, je celkom riziková cesta. U mňa to je iné, mám súhlas súdu na sledovanie mobilu syna, keď je u matere, lebo som spoluzodpovedný za jeho výchovu.

S partnerom je to citlivejšie. Ak je tam dôvera, dá sa porozprávať. Ak nie, žiadna appka to nevyrieši.

Len tak z vlastnej skúsenosti…

ahoj matej, zaujímavá otázka. ale ako presne tie appky fungujú technicky?

@majer_jozo úplne súhlas, ja som si monitoring na vlastnej koži zažila a ten pocit, že ti niekto lezie do mobilu za chrbtom, je dosť rozbíjač dôvery – ak vzťah potrebuje tajné appky, skôr to vyzerá, že problém je už dávno inde.