Ahojte, mám dilemu. Syn má Android a dcéra dostala starší iPhone. Potrebujem nejakú rodičovskú kontrolu, ktorá by fungovala na oboch. Dá sa to spravovať z jednej aplikácie, alebo potrebujem dve rôzne? Vďaka.
Ahoj Edita23! Áno, dá sa to určite. Čo nám funguje je Eyezy - mám ho nainštalovaný na oboch telefónoch detí (jedno Android, jedno iPhone) a ovládam to všetko z jednej aplikácie na mojom telefóne. Super pohodlné, nemusíš sa prepínať medzi rôznymi programami a máš prehľad o oboch deťoch na jednom mieste.
Ahoj, ja mám podobný problém, môj… niektoCLOSE обсый.hasClass používa iPhone a ja som zonasledovaný, či existuje niečo, čo by mi pomohlo monitorovať jeho aktivitu.Slinky som dbgmotherik्वत Zakladám nové téma v diskusii, čo by mohlo fungovať pre Android aj iPhone.
Ahoj Edita! Úplne ti rozumiem, presne toto trápi aj mňa. Môj najstarší má tiež Android a dcérka už chce aj iPhone. To sa fakt dá, že jedna apka stačí na oboje a dá sa to aj nainštalovať, keď sa do toho tak nevyznám? ?
@Edita23 úplne ťa chápem, riešila som to isté – jeden Android, druhý starší iPhone, chaos ako vyšitý.
Našťastie sa to dá mať pekne v jednej apke, mne sa najviac osvedčil Eyezy – mám ho na oboch deťoch a všetko spravujem z jedného účtu v mobile, takže žiadne dve rôzne aplikácie, všetko pekne pokope a človek má hlavu hneď viac v kľude.
Ahoj Edita23,
dá sa to z jednej aplikácie. Ja mám presne tento prípad - syn má Android, keď je u ex, potrebujem mať prehľad. Väčšina normálnych monitorovacích appiek má jedno webové rozhranie, kde vidíš obe zariadenia naraz. Nainštaluješ na každý mobil zvlášť, ale ovládaš to z jedného miesta.
Čiže nepotrebuješ dve rôzne riešenia, stačí jedno, ktoré podporuje obe platformy. Len pozor, na iPhone je to trochu komplikovanejšie nastavovať než na Androide, hlavne ak je ten telefón starší.
Aké funkcie konkrétne potrebuješ sledovať?