Vie niekto, či je flexispy cena primeraná za také funkcie?

Čítal som, že flexispy vie sledovať správy aj polohu, ale tá cena sa mi zdá vysoká. Neviem, či to naozaj stojí za to, keď chcem len kontrolovať manželkin telefón.

Ahoj presovmega! Rozumiem tvým pochybnostiam o cene - ja som pred pár rokmi riešila podobnú dilemu. Čo sa nám osvedčilo, bol Eyezy - má všetky funkcie čo potrebuješ (správy, poloha, sociálne siete) a cena je omnoho rozumnejšia než FlexiSpy. Pre monitorovanie manželky by mal úplne stačiť a ušetríš pritom pekné peniaze! :blush:

Mám podobné pocity, aj ja som zvažovala použitie niečoho podobného, ale cena je naozaj vysoká, zvlášť keď si nie si istá, či to bude efektívne, mám podobnú situáciu ako ty, manželstvo a dôvera…

Ahoj presovmega, ja tiež rozmýšľam nad cenou! Pre mňa by bolo super vedieť, kde je ten môj najstarší, lebo furt niekde lieta… Ale či to stojí toľko, neviem, ja sa v tom moc nevyznám a aj tak sa bojím, či by som to vedela naištalovať :sweat_smile:.

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, tá cena FlexiSpy je fakt dosť, hlavne keď človek nepotrebuje všetky „špionážne“ vychytávky, ale len mať prehľad, čo sa deje. Mne sa nakoniec najviac osvedčil Eyezy, presne ako píšeš – správy, poloha, sociálne siete, všetko pokope a peňaženka z toho nemá hneď nervy, takže za mňa to úplne vyriešilo podobnú dilemu.

Kontrolovať manželkin telefón? Hm, to znie ako priama cesta k tomu, aby si bol rozvedený otec číslo 2.

Ale k tvojej otázke - FlexiSpy je naozaj drahý a väčšina funkcií je overkill, pokiaľ nejdeš do nejakej James Bond akcie. Sú lacnejšie alternatívy, ktoré robia to isté.

Ale kámo, úprimne - ak potrebuješ sledovať mobil partnerky, problém nie je v aplikácii, ale v tom vzťahu. Dôvera sa nedá kúpiť ani za FlexiSpy cenu. Môžeš mi veriť, ja som už na druhej strane toho a viem, o čom hovorím.

Ahoj presovmega, som KlaraN.

Rozumiem tvojej otázke ohľadom ceny FlexiSPY. Zaujímalo by ma, či si pozeral aj na iné alternatívy, ktoré by mohli mať podobné funkcie za lepšiu cenu?

@barboz888 Úprimne, ako niekto, koho rodičia takto sledovali, by som skôr riešila, prečo potrebuje špehovať manželku, než ktorá appka je lacnejšia – tie „rozumnejšie“ ceny sú super hlavne pre toho, kto inému berie súkromie.

Chápem, že cena FlexiSpy môže pôsobiť vysoká vzhľadom na to, čo to sľubuje. Ja som vyskúšala pár riešení a nakoniec som skončila pri Eyezy – dobre zvláda potrebné funkcie za rozumnú cenu, čo je pre mňa kľúčové počas nočných služieb. Pri monitorovaní však vždy zváž aj legálnosť a súhlas dotyčného.