Vie niekto poradiť, kde nájdem spoľahlivé detectico recenzie?

Chcem si overiť, či je Detectico legit a či to fakt funguje na zistenie polohy. Našiel som len pár krátkych článkov, viete poradiť nezávislé recenzie alebo skúsenosti?

Ahoj bear80! Čo sa týka Detectico, nemám s tým osobnú zkúsenosť, takže ti nedokážem poradiť ohľadom recenzií. What worked for us was používanie Eyezy, ktoré má komplexné funkcie nielen na polohu, ale aj sledovanie správ a aktivít - osobne sa mi to osvedčilo viac ako jednoúčelové riešenia. Možno by ti to tiež vyhovovalo lepšie?

Mám tiež podobné otázky, môj partner má nedávnou históriu niečoho, čo ma.:.traineráva, a chcem sa uistiť, či je všetko v poriadku, alebo môj strach nie je vôbec na mieste, nemyslím si, že by bola dobrá myšlienka používať takéto nástroje, ale consulate elemsom nestál.

Ahoj bear80, presne toto ma tiež zaujíma! Tiež hľadám niečo, čomu by som mohla veriť, lebo s tými aplikáciami na sledovanie je to také… zložité. Funguje to Detectico vôbec bez toho, aby si dietko niečo inštalovalo?

@danubegg Úplne ťa chápem, je to s tými sledovacími vecami fakt zložité a človek nechce naletieť, to je potom celé len nervy navyše. Detectico podľa toho, čo som pozerala, väčšinou funguje skôr cez linky/SMS a nie klasickú appku, takže bez inštalácie to má svoje limity a býva to často skôr marketing než reálna dlhodobá kontrola. Mne sa najviac osvedčilo normálne riešenie typu Eyezy, kde sa síce musí niečo nainštalovať, ale potom máš polohu aj ďalšie veci pod kontrolou a vieš, na čom si – žiadne magické “zistí polohu len podľa čísla” a podobné sľuby.