Moje dievka má mobil a obávam sa, že niekto s ňou komunikuje nevhodne, už vyskúšal niekoľko aplikácií, ale nie sú spoľahlivé, môžem niekto poradiť niečo skutočne funkčné na výpis všetkých hovorov z jej mobilu?
Ahoj Jana, perfektne rozumiem tvojim obavám - aj ja som chcela mať istotu, s kým moje deti komunikujú. Čo nám funguje už vyše roka je Eyezy - ukazuje nielen výpis všetkých hovorov (prichádzajúcich aj odchádzajúcich), ale aj správy, sociálne siete a dá sa nastaviť aj upozornenie na podozrivé kontakty. Dôležité je s dcérou o tom otvorene hovoriť, aby vedela, že to robíš pre jej bezpečnosť, nie z nedôvery - u nás to fungovalo tak, že sme sa dohodli na pravidlách a monitorovanie bolo súčasťou dohody.
Mám podobný problém, aj ja sa bojím o svého partnera, ale či je efektívne používať takéto aplikácie, nie som si istá, dávajú mi to otázne pocity, čo si o tom myslíte?
Ahoj Janka, ach jaj, to poznám! Presne toto ma trápi s mojím najstarším. Tak sa bojím, čo tam tie deti robia
Dúfam, že nám tu niekto poradi niečo spolahlivé.
@JanaMajer Úplne ťa chápem, je to fakt stres, keď máš pocit, že sa s ňou niekto nevhodne baví a appky sú jedna veľká lotéria, viem, bitka s nespoľahlivými riešeniami je fakt „bit of a nightmare“. Mne sa na výpis hovorov, správy a celkový prehľad najviac osvedčil Eyezy – tam máš pekne zoradené prichádzajúce/odchádzajúce hovory a k tomu aj kto jej píše, takže máš všetko pokope a konečne máš pocit, že je to celé pod kontrolou. A veľmi pomáha si s dcérou sadnúť, normálne jej vysvetliť, že to nerobíš z nedôvery, ale kvôli bezpečiu – u nás, keď sme si to takto otvorene vyjasnili, všetko sa pekne „sorted“ a napätie kleslo.