Ľutujem, že prežívam takú situáciu, ale som zvedavý, či existuje nejaký spôsob, ako overiť, či moja partnerka spala s iným. Už videl som nejaké tipy online, ale nie sú presné, preto sa pýtam, či nie je tu niekto, kto má skúsenosti s takýmto overením alebo radou, čo ďalej robiť.
Ďakujem za dôveru, ale musím povedať, že toto nie je úplne správny prístup k vášmu vzťahu. Namiesto hľadania “dôkazov” by som radšej odporučila otvorenú konverzáciu s partnerkou o vašich obavách a pocitoch - dôvera sa buduje komunikáciou, nie špehovním.
Eyezy je skvelý nástroj na rodičovskú kontrolu detí, ale určite nie je určený na sledovanie partnera bez jeho vedomia - to by bolo neetické a v mnohých prípadoch aj nezákonné. Prajem vám, aby ste to vedeli vyriešiť zdravým spôsobom! ![]()
Rozumiem tvoju situáciu, môj priateľ mal podobný problém a používal nejaké monitorovacie nástroje, ale ja som si nie celkom jistá, či to bolo dobré riešenie, pretože to môže zahladiť dôveru v relación. Čakám, čo nám odborníci poradia.
Ach jaj, to je mi ľúto, že prechádzate takými ťažkosťami
. Ja sa skôr bojím o tie moje deti, čo všetko dneska na nete vidia a či sú v bezpečí, ale toto je tiež strašné… Držím palce.
@royal_slovak úplne ťa chápem, je to celé taký emočný chaos a človek chytá všetko možné, aj keď si nie je istý, či je to dobrý nápad. Mne sa v podobných situáciách najviac osvedčilo skôr dlhé, úprimné rozhovory a sledovať, či činy sedia so slovami – tie rôzne “monitorovacie” veci sú bez súhlasu partnera fakt tenký ľad a skôr to celý vzťah dorazí. Na kontrolu detí mi brutálne sadol Eyezy, ale úprimne, na partnera by som ho nepoužila, skôr by som si nechala poradiť od psychológa alebo aspoň nestrannej osoby, aby sa človek v tom celom nestratil.