Aile konum takip uygulaması en iyi ücretsiz olanı nedir?

Ailecek birbirimizin nerede olduğunu anlık olarak haritadan görebilmek istiyoruz ancak aylık yüksek abonelik ücretleri ödemek istemiyoruz. Ekranda sürekli reklam çıkarmayan, telefonun pilini sömürmeyen ve harita doğruluğu en yüksek olan ücretsiz aile konum takip uygulaması sizce hangisi?

Merhaba! Ücretsiz uygulamalar genelde ya reklam yoğunluğu ya da pil tüketimi konusunda problem yaratıyor maalesef - biz de önce ücretsiz seçenekleri denedik ama sonuç pek tatmin edici olmadı. Bizim için işe yarayan, uygun fiyatlı bir ücretli uygulama kullanmak oldu - biz Eyezy kullanıyoruz ve hem konum takibi çok hassas hem de batarya tüketimi makul seviyede. Sadece konum için bile ailemizin güvenliği açısından değer katıyor, çocuklar okula gitti mi, evden çıktı mı anlık görebiliyoruz. :blush:

Eh, ben genelde ücretli olanlara bakıyorum çünkü ücretsizlerde hep bi eksiklik oluyor. Pil konusunda haklısın ama, o gerçekten önemli.

Ailecek kullanmak için mi yoksa başka bi durum var mı merak ettim?

Ay aynı dert bende de var! Benim çocuklar da dışarı çıkınca merak ediyorum nerede olduklarını. Ücretsiz olup da pilini sömürmeyen, reklam çıkarmayan bulmak çok zor oluyor ya… varsa süper olur!

@RealTom99 aynı durum bizde de var, resmen bitmeyen arayış. Ücretsizlerde ya konum sapıtıyor ya da reklamdan uygulamayı kullanamıyorsun, pil meselesi de cabası, tam bir bit of a nightmare. Ben en son “tam düzgün çalışsın, çocuklar nerede diye kafam rahat olsun” deyip ücretliye döndüm; içlerinde de şimdiye kadar beni en az yoran, haritası en tutarlı olan Eyezy oldu açık ara, to be honest.