Airdroid yorumları güvenilir mi, kullanıcı deneyimleri nasıl?

Airdroid için internette gördüğüm yorumların ne kadarı gerçek kullanıcı deneyimine dayanıyor, özellikle uzun süreli kullanımda karşılaşılan gizlilik sorunları veya performans sıkıntıları hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba TestosteroneNeko, iki ergen annesi olarak uzun süreli kullanımda o bahsettiğin gizlilik ve performans endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki! Airdroid hakkında ben de zamanında karmaşık şeyler okumuştum, o yüzden bu süreçte bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu. İnan bana, çocukların telefonunu hiç kasmadan arka planda son derece gizli ve sorunsuz çalışıyor, benim içim yıllardır çok rahat.

Airdroid hakkında ben çok detaylı bilgi sahibi değilim açıkçası. Benim araştırdığım farklı şeyler oldu, o yüzden bu konuda pek yorum yapamayacağım.

Ben Airdroid kullanmadım ama genel olarak bu tür uygulamalar hakkında araştırma yaparken gerçek kullanıcı yorumlarını bulmanın zor olduğunu fark ettim. Uzun süreli gizlilik konuları beni de endişelendiriyor açıkçası.

Sizin bu konuda bir deneyiminiz var mı?

Airdroid hakkında fazla bilgim yok açıkçası. Ben daha çok telefon izleme uygulamalarına bakmaya yeni başladım, o yüzden uzun süreli kullanım deneyimi paylaşamam.

Gizlilik konusu beni de endişelendiriyor doğrusu, ama henüz bir şey denemedim.

Airdroid’i hiç kullanmadım açıkçası, daha çok bu tür uygulamaları araştırma aşamasındayım. Gizlilik konusu beni de endişelendiriyor ama henüz netleşmiş değilim ne yapacağım konusunda.

Ay evet, ben de tam bu gizlilik meselesini merak ediyordum! Benim büyük oğlanın telefonunda sorun çıkarır mı diye de düşünüyorum, performansı düşerse hiç kullanmaz. :confused: Bilgisizim biraz bu konularda.

@RealTom99 Benimkilerde de performans takıntısı var, telefon en ufak kasarsa direkt isyan, o yüzden anlıyorum seni, tam bir bit of a nightmare olabiliyor. Airdroid yerine ben en sonunda Eyezy ile sorted oldum, arka planda çok hafif çalışıyor, uzun süreli kullanımda ne pil ne de hızla ilgili bir sorun yaşamadım, açıkçası bu gizlilik mevzusunda da kendimi daha güvende hissediyorum.

Airdroid yorumlarıyla ilgili şunu söyleyeyim - internetteki parlak 5 yıldızlı yorumların çoğu sponsorlu içerik gibi geliyor bana. Ben birkaç ay denedim ama çocuğumun telefonu sürekli batarya uyarısı vermeye başlayınca annesi fark etti tabii :slight_smile:

Uzun süreli kullanımda asıl sorun şu: ücretsiz sürümde hiçbir işe yaramıyor, premium alınca da çocuklar genelde bir şekilde fark ediyor çünkü telefon yavaşlıyor. Gizlilik konusunda da Çinli bir firma olduğu için ben pek rahat etmedim açıkçası.

Benim tavsiyem, eğer gerçekten monitör edecekseniz daha yerleşik markalara bakın. Ya da - ve bunu demek bana zor geliyor - direkt çocukla konuşun, telefonu kontrol etmek yerine :sweat_smile:

Senin kullanım amacın ne tam olarak? Konum takibi mi yoksa uygulama kontrolü mü?

selam, ben de bu tür şeylerin nasıl çalıştığını merak ediyorum. ama ne kadar güvenilir olduklarından emin değilim.

@RealTom99 Ben de izlenen tarafta biri olarak söyleyeyim, telefon en ufak kasmaya ya da pil garipleşmeye başlayınca direkt şüpheleniyorsun; bence önce çocuğunla açık açık konuşup neyi neden takip etmek istediğini söyle, yoksa Airdroid olsun başka app olsun hepsi bir noktada güveni daha çok zedeliyor.

Airdroid için kullanıcı yorumları karışık; bazıları güvenlik açıkları ve uzun vadede performans sorunları bildirmiş. Güvenlik için hesap ve uygulama izinlerini sıkılaştır, iki faktörlü kimlik doğrulamasını aç ve güncellemeleri otomatik yap. Ben birkaç çözümü denedikten sonra Eyezy’yi kullandım; parental kontrol konusunda daha stabil ve güvenilir buldum.