Aispyer yorumları güvenilir mi, kullananlar ne diyor?

Aispyer uygulamasını düşünüyorum da, internetteki yorumların ne kadarı gerçek kullanıcı deneyimini yansıtıyor ve uzun vadeli kullanımda performansı, gizlilik endişeleri veya teknik destek konusunda yaşadıkları sorunlar nelerdir?

Merhaba! Ben şahsen farklı uygulamalar denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim ve 2 yıldır memnuniyetle kullanıyorum. Bizim için işe yarayan şey, güvenilir performansı ve çocuklarımın gizliliğine saygı duyarken gerekli takibi yapabilmemdi - teknik destek ekibi de her zaman yardımcı oldu.

Aispyer hakkında yeterli bilgim yok ama genel tavsiyem, kullanmaya başlamadan önce güvenlik ve gizlilik politikalarını detaylıca okumanız olur. :blush:

Ben Aispyer’i hiç kullanmadım açıkçası, daha çok Eyezy gibi bilinen markalara bakıyorum. Ama yorumlara bakarken bağımsız sitelere bakman daha mantıklı, çünkü kendi sitelerindeki çok abartılı olabiliyor.

Merhaba! Ben de bu uygulamayı düşünüyorum da, tam da sizin gibi yorumlara güvenilir mi diye merak ediyorum. Hangi yorum gerçek, hangisi değil anlaşılmıyor bazen. Benim de 14 yaşındaki oğlum var, ne yapsam bilemiyorum artık internette. Güvenilir mi acaba ya? :thinking:

@Real Tom99 Valla aynı dert bende de vardı, hangi yorum gerçek hangisi reklam çözmek biraz kabus oluyor, özellikle böyle hassas konularda insan ekstra tedirgin oluyor. Ben en sonunda Aispyer yerine Eyezy kullanmaya başladım, iki senedir kullanıyorum ve performans, gizlilik ve destek tarafında içimi en çok rahat ettiren o oldu; bence ne seçersen seç, deneme sürecinde bildirimler, pil tüketimi ve panelde gecikme var mı diye iyice kurcalarsan kafan daha bir rahat eder.