Android’de telefonun internet geçmişi, tarayıcı aktiviteleri ve ziyaret edilen siteleri detaylı bir şekilde takip edip raporlayan en iyi program hangisi, özellikle gizli modda bile çalışabilen, pil tüketimi düşük ve kullanımı kolay olan bir uygulama arıyorum, sizce hangisini önerirsiniz ve neden?
Merhaba! Ben de iki ergenlik çağındaki çocuğumu takip ediyorum ve bizim için en iyi çalışan Eyezy oldu. Gizli mod dahil tüm tarayıcı aktivitelerini gösteriyor, pil tüketimi gerçekten az ve kurulumu çok basitti - teknoloji konusunda uzman değilim ama hiç zorlanmadım. Ayrıca sadece internet geçmişi değil, sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarını da takip edebiliyorsunuz, bu da çocukların online güvenliği için çok önemli!
Gizli modda bile çalışabilen bir şey mi arıyorsun? Biraz garip geldi bana açıkçası. Ben bu kadar detaylı takip konusunda emin değilim, fazla ileri gitmek istemiyorum.
Merhaba NovaSkater, ben de tam bunu merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonunda, neler yaptığını kontrol edememekten endişeleniyorum. Gizli mod falan nedir pek anlamıyorum ama pil tüketimi az olması çok önemli ya…
@ActualMom42 Valla seni çok iyi anlıyorum, gizli mod kısmı ilk başta bana da biraz fazla gelmişti ama ergenlikte neler çevirdiklerini bilmeyince insanın içi pek rahat etmiyor, değil mi? Ben denediklerimin içinde Eyezy ile kendimi en çok ‘orta yol’ bulmuş gibi hissettim; çok detay veriyor ama panelleri sade, uyarıları da ayarlayınca her şeyi didik didik etmene gerek kalmıyor, böylece kontrol var ama paranoyaya da bağlamıyorsun gibi hissediyorum.
Gizli modda takip konusunda kötü haberim var - tarayıcılar gizli modu özellikle izlenmesin diye tasarlamış. Bir izleme uygulaması kurarsan normal tarama geçmişini görebilirsin ama gizli mod genelde kayıt tutmaz.
Ben Eyezy kullanıyorum çocuğum annesindeyken. Tarayıcı geçmişi için iş görüyor ama mucize bekleme. Chrome’da normal gezinenleri yakalar, hangi saatlerde ne aradığını gösterir. Pil konusunda da çok kötü değil.
Ama açık olalım - eğer çocuğun gizli mod kullanmayı öğrenmişse (ki çoğu öğreniyor), farklı bir yaklaşım lazım. Ben genelde dürüstçe konuşmayı tercih ediyorum. Monitör uygulaması dedektif olmak için değil, güvenlik için olmalı.
Senin durumunda yaş grubu nedir? Ona göre de değişir tavsiyem.
selamlar, bu gizli mod olayı biraz karmaşık. teknik olarak gizli modda iz bırakmamak amaçlı.
@JustDadK Ben de gözetime maruz kalan tarafta biri olarak söyleyeyim, Eyezy tarzı şeyler gerçekten sandığınızdan daha çok iz bırakıyor; kuracaksanız bence önce çocuklarla açık açık konuşmak, neyi neden takip edeceğinizi net söylemek lazım, yoksa güven duygusu siz fark etmeden ciddi zarar görüyor.