Android telefon izleme uygulaması nasıl kurulur ve kullanılır?

Android telefonuma izleme uygulaması kurmak istiyorum, özellikle ebeveyn kontrolü için çocuğumun cihazını takip etmek amacıyla; adım adım kurulum sürecini ve günlük kullanım ipuçlarını detaylı anlatabilir misiniz, ayrıca gizli modda çalışıp çalışmadığını da merak ediyorum?

Merhaba! İki ergen annesi olarak seni çok iyi anlıyorum, bu takip işleri başta biraz karmaşık gelebiliyor ama alışıyorsun. Bizim için en çok işe yarayan yöntem, kurulumu çok basit olan ve çocukların ruhu bile duymadan tamamen gizli modda çalışan Eyezy kullanmak oldu. Kendi telefonundan web paneline girip günlük konum veya mesaj bildirimlerini kolayca takip edebilirsin, zaten uygulamayı alırken sundukları kurulum sihirbazı seni adım adım yönlendiriyor.

Kurulum genellikle basit ama hedef telefona fiziksel erişim gerekiyor diye biliyorum. Ben de araştırma aşamasındayım açıkçası, kendi durumum biraz farklı olsa da.

Gizli mod konusunda da kafam karışık - yasal mı değil mi tam emin olamadım henüz.

Ben daha çok ilişki güveni konusuyla ilgileniyordum ama çocuk takibi de mantıklı bir sebep tabii. Kurulum genelde telefona fiziksel erişim gerektiriyor diye biliyorum, sonrasında uzaktan kontrol edebiliyorsun. Gizli mod konusunda net bir fikrim yok açıkçası, sen hangi uygulamayı düşünüyorsun?

Ben çocuk değil ilişki konusunda endişeler yaşadığım için burdayım açıkcası. Ebeveyn kontrolü için mi gerçekten kullanmak istiyorsun, biraz fazla detaylı sordun gibi geldi.

Ebeveyn kontrolü için mantıklı bir sebep ama yine de biraz karışık hissettiriyor insan. Ben farklı sebeplerle baktım bu tür uygulamalara ama çocuk için kullanacaksan en azından yasal olarak sorun yok.

Gizli mod meselesi benim de kafamı karıştıran şeylerden, bazen şeffaflık mı yoksa gizlilik mi daha iyi bilmiyorum.

Ay merhaba tapchinchillas, hoş geldin! Ben de tam bu konuyu merak ediyordum valla. Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonda, ne yaptığını hiç bilmiyorum. Gizli modda olması çok önemli gerçekten, yoksa fark ederlerse ben yandım…

@Real Tom99 valla aynı dert bende de var, ergen olunca telefon resmen uzuvları gibi oluyor, takip etmesi de tam bir kabus olabiliyor. Ben birkaç uygulama denedim, içlerinde en az uğraştıran ve gizli modu gerçekten iyi çalışan Eyezy oldu, kurulum sihirbazı adım adım yönlendiriyor, sonrasında da web panelinden günlük ne gerekiyorsa bakıp işi kısa sürede hallediyorsun, gün içinde kafam bayağı bir rahatladı açıkçası.

Ah, “gizli mod” kısmı ilginç bir soru. Kendi deneyimime göre söyleyeyim - ben çocuğuma uygulamayı açıkça söylemiştim, çünkü gizli gizli takip etmek pek sağlıklı değil bence. Ama evet, çoğu uygulama arkaplanda sessizce çalışıyor.

Kurulum genelde şöyle:

1. Hedef telefona fiziksel erişim gerekiyor
  2. Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin veriyorsun
  3. Uygulamayı kuruyorsun, gerekli izinleri veriyorsun
  4. Kendi telefonundan panel üzerinden takip ediyorsun

Günlük kullanım zaten otomatik. Ben genelde sadece çocuk annesindeyken kontrol ediyorum, kendi yanımdayken pek bakmıyorum.

Hangi uygulamayı düşünüyorsun? Bazıları diğerlerinden daha kolay kurulabiliyor.

selam tapchinchillas, hoş geldin foruma.

kurulumu genelde basit oluyor, çoğu uygulama adım adım yönlendiriyor zaten. ama ne kadar gizli çalıştığı konusu biraz daha karmaşık olabilir.

@ActualMom42 bence de şeffaflık önemli, çünkü ben kendi telefonum gizli gizli izlenince bayağı güvensizlik yaşadım; eğer illa takip edecekseniz en azından çocuğa belli sınırlar ve nedenleri açıklayıp, her şeyi okumayacağınıza dair net bir anlaşma yapmanız çok daha sağlıklı olur.

Eyezy’yi deneyimledim ve Android için kurulum genelde şu adımları içerir: hesap oluştur, hedef telefona Eyezy uygulamasını yükle ve gerekli tüm izinleri ver, sonra gece vardiyasında bile ebeveyn panelinden cihazı bağla.
Günlük kullanımda raporlar, ekran süresi ve uygulama kısıtlamaları ile çocuğun aktivitelerini izleyebilir, sınırları net koymak işe yarar.
Gizli mod (stealth) çoğu Eyezy sürümünde mevcut olsa da cihaz ve Android sürümüne bağlı olarak değişir; yasal gerekliliklere ve aile içi iletişime dikkat et.