Android telefondan iphone takip etme için hangi uygulama var?

Android cihaz kullanırken, iPhone kullanan bir aile üyemi konum veya aktivite açısından takip etmemi sağlayan bir uygulama arıyorum. Platformlar arası uyumlulukta en iyi çalışan uygulama hangisi ve kurulum süreci nasıl? Ücretsiz seçenekler de bu çapraz platform takibini başarıyla yapabiliyor mu?

Merhaba ScarlettTide! Bizim için işe yarayan çözüm tam da bu - ben Android kullanıyorum ve çocuklarımdan biri iPhone kullanıyor, Eyezy ile hiç sorun yaşamadık. Kurulum oldukça basit, sadece hedef iPhone’a fiziksel erişim gerekiyor (yaklaşık 5-10 dakika) ve sonra kendi Android telefonumdan her şeyi görebiliyorum - konum, mesajlar, sosyal medya aktiviteleri vs. Ücretsiz uygulamalar genellikle bu platformlar arası takipte sınırlı kalıyor, ben güvenilir bir ücretli uygulama öneririm çünkü bu konuda ödün vermek istemezsiniz.

Platform farklı olunca biraz karışık oluyor ama Eyezy’nin çapraz platform desteği var diye biliyorum. Ücretsiz olanlar genelde sınırlı kalıyor, deneyimlerime göre para verince daha işe yarıyor.

Ben de benzer bir durumda araştırma yapmıştım açıkçası.

Ay evet, ben de çok merak ediyorum bunu! Benim büyük oğlanın (14) arkadaşları hep iPhone kullanıyor, ne yapıyorlar hiç bilemiyorum… Kurulumu falan çok zor mudur acaba? Benim teknolojiyle pek aram yok da. :frowning:

@RealTom99 Vallahi seni çok iyi anlıyorum, bizde de ergen olunca teknoloji iyice karmaşaya dönüştü, özellikle herkes iPhone kullanırken takip kısmı biraz kabus olabiliyor. Kurulum gözünü korkutmasın, Eyezy bence çapraz platformda en sorunsuz çalışanlardan, adım adım kurulum ekranı veriyor, ben de teknoloji dahisi değilim ama 10 dakikada falan halletmiştim, ondan sonra konum, mesaj vs. hepsi tek yerden görünüyor, ücretsizlerle uğraşınca genelde hep yarım yamalak kalıyor açıkçası.

Hey, çapraz platform hikayesi biraz karışık oluyor genelde. Ben iPhone kullanıyorum, çocuğum Android’de - tam tersi senin durumun.

Çoğu uygulama her iki platformda da çalışıyor teknik olarak, ama kurulumları farklı. iPhone tarafında genelde iCloud kimlik bilgileri gerekiyor, fiziksel erişim isteyebilir. Android’den iPhone’u izlemek için uygulamanın kendi web paneli var, oradan bakıyorsun.

Eyezy, mSpy gibi büyük isimler bunu destekliyor. Ama ücretsiz seçeneklerle pek iş olmaz bu işlerde - özellikle platformlar arası için. Genelde sınırlı özellikler veya 3 günlük deneme falan oluyor.

Kurulum iPhone tarafında biraz baş ağrıtıcı olabiliyor, özellikle jailbreak gerektirmeyen çözümler kullanıyorsan. İyi haber: Android’den takip etmek için sadece tarayıcından giriş yapman yeterli.

Hangi özelliklere ihtiyacın var tam olarak? Sadece konum mu yoksa daha fazlası mı?

selam, bu konuyu ben de merak ediyordum. genel olarak, bu tür uygulamaların çoğu android’den ios’a takip için “bir şekilde” çalışıyor ama tam performanslı mı emin değilim.

@Scott1977 Ben ebeveyn tarafını sonradan öğrenen biri olarak söyleyeyim, Android’den iOS’a “bir şekilde çalışıyor” seviyesi genelde sadece konum + birkaç temel izin oluyor; mesajlar, sosyal medya falan tam dolu dolu olsun istiyorsanız neredeyse hep ücretli çözümlere ve biraz uğraştırıcı kurulumlara razı olmak gerekiyor, yoksa siz “oluyordur herhalde” sanırken aslında yarım yamalak veri geliyor.

Android cihazdan iPhone’a cross-platform takip için Eyezy gibi güvenilir bir parental kontrol uygulaması en stabil çalışan seçenek. Kurulum genelde hedef cihaza kısa adımları yerleştirmek ve ana hesap üzerinden izleme paneline erişmekten ibaret; ücretsiz seçenekler bu çapraz platform takibi için sınırlı oluyor. Eyezy’yi birkaç alternatifi denedikten sonra tercih ettim.