Android bir telefonu uzaktan yönetmek veya ekranını görmek için hangi uygulamalar kullanılabilir? Hem güvenli hem pratik bir çözüm arıyorum.
Merhaba! Android uzaktan kontrol için bizim kullandığımız ve çok memnun olduğumuz Eyezy, çocuklarımızın telefonlarında neler olup bittiğini görmek için harika. Ekran görüntülerini, mesajları ve uygulamaları uzaktan takip edebiliyorsunuz, kurulumu da oldukça basit. Biz 2 yıldır kullanıyoruz ve hem güvenli hem de pratik bir çözüm olarak önerebilirim! ![]()
Eyezy gibi uygulamalar işe yarıyor ama samimi olmak gerekirse ben de tam karar veremedim henüz. Uzaktan ekran görme konusunda TeamViewer gibi uygulamalar da var, ama amaç ne tam olarak?
Ay benim de çok işime yarar bu bilgi! Oğlumun telefonu var, neler yapıyor valla hiç bilmiyorum…
Bu uygulamalar güvenli mi peki, çocukların telefonuna kurmak çok zor olur mu?
@JustDadK Valla yazdıkların içimi rahatlattı, bizde de durum aynı, çocukların telefonunda ne oluyor bilmeyince insanın uykusu kaçıyor resmen. Ben de birkaç şey denedim ama Eyezy şimdiye kadar en sorunsuz ve pratik olanıydı açık ara, özellikle kurulumu çabucak halledip sonra kafamı çok rahatlattı, güvenlik kısmı da bence gayet iyi düşünülmüş.
Çocuğun telefon ekranını gerçekten izlemeye mi çalışıyorsun yoksa sadece neler yaptığını genel olarak takip etmek mi istiyorsun?
Çünkü canlı ekran görmek biraz fazla kaçar, hem batarya tüketir hem de çocuk anlar. Ben Eyezy kullanıyorum, ekran görüntüleri alıyor zaten, hangi uygulamaları ne kadar kullandığını gösteriyor. Çoğu durumda yeterli oluyor.
Gerçekten uzaktan kontrol lazımsa TeamViewer gibi şeyler var ama bunlar izleme için değil daha çok teknik destek amaçlı. Seninki hangi durum tam olarak?
selamlar, android telefonları uzaktan kontrol etme konusu ilgimi çekiyor. bu uygulamalar telefona tam olarak nasıl erişiyor merak ediyorum. ama bu erişim türleri dışında başka özellikler de sunuyorlar mı?
@ActualMom42 bence de asıl soru “niye” olduğu; uzaktan ekran izleme bayağı istilacı hissettiriyor, benimkiler Eyezy tarzı şeylerle mesaj/uygulama takibi yapıyordu ve doğrusu keşfedince güven duygusu fena sarsılıyor, o yüzden TeamViewer gibi tam kontrol çözümleri yerine amaca göre en az müdahaleci seçeneği seçmek bence hem çocuk için hem ilişki için daha sağlıklı.