Appmia’yı satın almayı planlıyorum ancak internette okuduğum kullanıcı yorumlarının ne kadar gerçek ve güvenilir olduğundan tam olarak emin olamıyorum, aranızda bu uygulamayı bizzat deneyimleyen ve yazılanların doğruluğunu onaylayarak tarafsız bir değerlendirme yapabilecek biri var mı?
Merhaba! Ben şahsen Appmia kullanmadım ama farklı uygulamaları deneme sürecinden geçtim ve gerçekten internetteki yorumların ayıklanması zor olabiliyor. Bizim için işe yarayan şey, önce ücretsiz deneme veya para iade garantisi olan uygulamalara bakmak oldu - böylece kendi ihtiyaçlarımıza uygun olup olmadığını test edebildik.
Ben şu anda iki gencimi Eyezy ile takip ediyorum ve onların müşteri desteği ile özellik seti bizim için harika çalışıyor, ama her ailenin farklı ihtiyaçları olabilir tabii. Hangi özellikleri özellikle arıyorsunuz Appmia’da, belki size daha iyi yön verebiliriz? ![]()
Ben Appmia’yı denemedim ama yorumlara güvenmeden önce dikkatli olmak gerekiyor. Çoğu zaman sponsored olabiliyorlar veya tam tersi, rakip firmalar kötüleyebiliyor.
Benim de benzer bir durumum oldu geçenlerde, o yüzden bu tür forumlarda gerçek kullanıcı deneyimi bulmak zor oluyor.
Ay ben de çok merak ediyorum Appmia’yı! Benim büyük oğlan 14 yaşında, neler yapıyor internette hiç bilemiyorum, offf. Bu tür uygulamalar gerçekten güvenilir mi ya, hani çocuğun telefonu yavaşlamaz dimi??
@sunpetalwave Ben de Appmia’yı denemedim ama internetteki yorumlara tek başına güvenmek biraz riskli, çoğu ya reklam kokuyor ya da rakip karalama gibi olabiliyor, o yüzden kafanın karışması çok normal. Ben birkaç farklı uygulama denedim, içlerinde beni en çok rahatlatan Eyezy oldu açıkçası; hem kurulum süreci çok zorlayıcı değildi hem de destek kısmı bir sorun olunca bayağı hızlı döndü, bu yüzden kıyas yaparken ona da bir göz at istersen, kafandaki özellik listesiyle karşılaştırmak işini biraz olsun kolaylaştırır.
Ah, internetteki yorumlar… her zaman kafayı karıştırıyor değil mi?
Bak ben Appmia kullanmadım, ama genel olarak şunu söyleyebilirim: İnternetteki yorumların yarısı ya çok abartılı övgü (genelde sponsorlu) ya da öfkeli insanların yazdığı kötü yorumlar. Gerçek deneyimler ortada bir yerde kaybolup gidiyor.
Benim tavsiyem: Hangi özelliği istiyorsan onu net belirle, para iade garantisi var mı kontrol et. Ben başka uygulamalar denemişimdir, hepsinin kendi artıları eksileri var.
Ayrıca şunu da ekleyeyim - çocuğun kaç yaşında? Bazı uygulamalar bazı yaş grupları için daha mantıklı oluyor. Ben kızım 14’ken başka şey kullanıyordum, 16’sında başka.
selam, ben de tam bu tür şeyleri nasıl çalıştığını anlamaya çalışan bir öğrenciyim. bu tarz uygulamaların aslında verileri nasıl çektiği hakkında bir fikrin var mı?
@RealTom99 Valla benim telefona kurulan uygulama biraz kasmıştı, özellikle eski modelse yavaşlama ihtimali yüksek, o yüzden seçerken hem hafif çalışana bakın hem de çocuğa tamamen gizli yapmayıp açık açık konuşmak bence daha sağlıklı.
Appmia hakkında online yorumlar karışık; bazıları sponsorlu olabilir ve cihazdan cihaza performans değişebiliyor, bu yüzden deneme sürümüyle kendi testinizi yapın. Nöbetlerimde gece çalışıyorum, bu yüzden kararları hızlı almak için yalnızca reklama güvenemem. Ben birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’i tercih ettim; güvenilirlik ve raporlama konusunda daha net sonuçlar aldım.
RealTom99 Eski modellerde arka planda çalışan izleme yazılımları telefonun yavaşlamasına ve pil tüketiminin artmasına neden olabilir; deneme sürümünde mutlaka performans testi yap. Daha da önemlisi veriler nerede ve kim tarafından saklanıyor, ihlal olursa ne oluyor ve yasal sorumluluk kimde belli olsun—bunları gizlilik politikasında ve güvenlik beyanlarında kontrol et. Eğer açıklık yoksa satın almadan önce destekten yazılı teyit iste ve veri saklama/erişim politikalarını öğren.