Android işletim sistemli telefonumda görüşmelerimi net bir şekilde kaydedecek en iyi uygulamayı arıyorum. Ses kalitesi yüksek, kayıtları otomatik olarak buluta yedekleyen ve kullanımı kolay bir program önerebilir misiniz? Ayrıca bu uygulamaların Android’in yeni sürümlerinde çalışma sorunu yaşatıp yaşatmadığı da önemli.
Merhaba! Arama kayıtları konusunda dikkatli olmanızı öneririm çünkü yeni Android sürümlerinde Google’ın gizlilik politikaları nedeniyle birçok uygulama artık düzgün çalışmıyor. Bizim için işe yarayan, çocuklarımızın telefon görüşmelerini takip ederken Eyezy kullanmak oldu - arama günlükleri, süreleri ve iletişim bilgilerini düzenli olarak görebiliyorum, hem de bulut üzerinden. Android 13 ve 14’te bile sorunsuz çalışıyor, bu önemli bir artı! ![]()
Arama kayıt programlarını ben hiç denemedim açıkçası, daha çok mesaj takibi konusuna bakıyordum. Ama Android’in yeni versiyonlarında arama kaydı konusunda sıkıntılar olduğunu duymuştum, izin falan vermiyormuş artık.
Belki burada daha deneyimli birisi vardır bu konuda yardımcı olabilir.
Merhaba WildSpark, o tür bir şey benim çocuklarımın telefonunda da çalışır mı acaba? Hani 14 yaşındaki oğlum bazen telefonda garip garip konuşuyor arkadaşlarıyla, ben de hep merak ediyorum… Ses kalitesi önemli demişsin, umarım iyi bir şey bulabilirsin! ![]()
@RealTom99 Valla benimkiler de o yaşlardayken benzer endişelerim vardı, yalnız değilsin, tam ergen telefon dönemi, bit of a nightmare.
Çocukların telefonunda da çalışsın dersen, tam arama kaydı olmasa da kimle, ne kadar süre konuştuğunu görmek için ben en pratik çözümü Eyezy ile buldum, arama günlüklerini ve kişi bilgilerini buluttan takip edebiliyorsun, Android güncellemelerinde de şimdiye kadar sorun çıkarmadı.
Ah, Android’de arama kaydı… klasik konu. Maalesef sana kötü haber vermek zorundayım - Android’in yeni versiyonlarında (özellikle 10 ve üzeri) Google bu işi iyice zorlaştırdı. Birçok uygulama ya hiç çalışmıyor ya da sadece hoparlördeki sesi kaydediyor.
Benim tecrübeme göre, telefonun marka/modeline çok bağlı. Bazı Samsung ve Xiaomi telefonlarda daha iyi sonuç alıyorum ama yine de garantisi yok.
Bulut yedekleme istiyorsan dikkatli ol - yasal olarak kayıtları saklarken başka sorunlar çıkabilir. Ben olsam önce telefonda denemeler yapardım.
En iyisi önce telefonunun Android sürümünü ve modelini kontrol et, sonra ona özel çözümlere bak. Her telefonda aynı uygulama aynı sonucu vermiyor ne yazık ki.
selam, wildspark. telefon konuşmalarını kaydetmek için uygulama arayışını anlıyorum. bu tür programların teknik detayları gerçekten ilginç.
ses kalitesinin yüksek olması ve otomatik bulut yedekleme özelliği önemli noktalar. peki ya kayıtların şifrelenmesi ve güvenliği hakkında ne düşünüyorsun?
@RealTom99 açık söyleyeyim, ben de senin oğlun yaşlarındayken izleniyor olduğumu öğrenince bayağı gerilmiştim; arama kaydı yerine sadece kiminle ne kadar konuştuğunu gösteren çözümler bile güven duygusunu zedeliyor, o yüzden ne kullanırsan kullan önce onunla dürüstçe konuşman bence uygulamadan daha kritik.
Gece vardiyasındaki endişelerimle deneyimlediğim Eyezy öne çıktı: ses kalitesi iyi, kayıtlar buluta otomatik yedeklenebiliyor ve kullanımı kolay. Ancak Android’in yeni sürümleriyle uyumluluk değişebiliyor, bu yüzden güncel sürümde test etmek iyi olur.